Unei fetițe de patru ani i-a murit cel mai bun prieten, câinele… Ce a făcut după asta este uimitor

Georgea Thomas a publicat această fotografie pe Facebook împreună cu o poveste care vă va restabili încrederea în umanitate…

”Câinele nostru Abbey, în vârstă de 14 ani, a murit luna trecută. A doua zi după moartea lui, fiica mea Meredith, în vârstă de 4 ani, plângea și vorbea despre cât de mult îi lipsea Abbey.

Ea ne-a întrebat dacă putem scrie o scrisoare către Dumnezeu, astfel încât, atunci când Abbey va ajunge în cer, Dumnezeu o va recunoaște. I-am spus, sigur că se poate, am luat o foaie și un pix, așa că a ea a și dictat aceste cuvinte:

Dumnezeul meu

Te rog, ai grijă de câinele meu? Ea a murit ieri și este cu tine în ceruri. Îmi este foarte dor de el. Mă bucur că m-ai lăsat să te am ca amic câine, chiar dacă te-ai îmbolnăvit.

Sper că te vei juca cu ea. Îi place să înoate și să se joace cu mingi. Îți voi trimite o poză cu ea, așa că atunci când o vei vedea, vei ști că este câinele meu. Îmi este foarte dor de el.

Cu Iubire, Meredith…

Am introdus scrisoarea într-un plic cu o fotografie cu Abbey și Meredith și am adresat-o lui Dumnezeu / Cerului. Am introdus adresa noastră de întoarcere. Așa că Meredith a lipit mai multe timbre pe partea din față a plicului pentru că a spus că va avea nevoie de multe timbre pentru a duce scrisoarea la cer.

În acea după-amiază, a lăsat-o în căsuța poștală a biroului nostru poștal din Williamsport, Pennsylvania. Câteva zile mai târziu, fetița a întrebat dacă posibil ca Dumnezeu să fi primit deja scrisoarea. I-am spus că este foarte posibil.

Ieri, pe veranda din fața casei noastre am găsit un colet învelit în hârtie aurie, adresat lui „Meredith” …expeditorul necunoscut. Meredith îl deschise. Înăuntru era o carte a autorului Rogers intitulată „Când moare un animal de companie”. Pe coperta interioară se afla scrisoarea pe care i-am scris-o lui Dumnezeu în plicul deschis. Pe pagina opusă se afla imaginea Abbey și Meredith și această notă:

Dragă Meredith,

Abbey a ajuns în siguranță în ceruri. A avea fotografia voastră a fost de mare ajutor și am recunoscut câinele imediat.

Abbey nu mai este bolnav. Spiritul lui este aici cu mine, așa cum rămâne în inima ta. Abbey îi plăcea să fie câinele tău. Întrucât nu avem nevoie de corpurile noastre în ceruri, nu am cum să pot fotografia, așa că vă voi trimite înapoi în această carte mică, astfel încât să o păstrezi și să ai ceva care să îți amintească de Abbey.

Mulțumesc pentru scrisoarea frumoasă și mulțumesc mamei tale că te-a ajutat să o scrii și să mi-o trimiți. Ce mamă minunată ai. Am ales-o special pentru tine. Îmi trimite binecuvântările în fiecare zi și îmi amintește să te iubesc foarte mult. Apropo, sunt ușor de găsit. Ei sunt oriunde există iubire.

cu Iubire, Dumnezeu

Georgea a încheiat postarea, spunând: „Toți veți fi fericiți să știți că această minunată poveste este 100% adevărată”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.