Unele produse vor fi reduse și cu 90% de Black Friday

Black Friday va avea loc săptămâna viitoare, iar vânzătorii discută şi despre preţuri mai mici cu 90 la sută, ce-i drept, la un număr destul de mic de produse. Potrivit unor studii, cele mai căutate vor fi electrocasnicele, însă puteţi să găsiţi la ofertă şi cărţi, vacanţe sau chiar naşteri la spitale private.
Magazinele şi-au burduşit şi mai mult depozitele pentru Black Friday. Cel mai mare depozit din Europa Centrală şi de Est se află în România. Magazinul online care îl gestionează are de vândut 3 milioane de produse: televizoare, frigidere, telefoane, dar şi maşini, aur, vacanţe sau… naşteri la spitale private.
Iulian Stanciu, CEO eMAG: „85 la sută din vânzările din 2017 au fost la cel mai mic preţ din anul 2017.”

Ca să termine livrările până la sfârşitul lunii noiembrie, magazinele online îşi dezvoltă reţele cu numeroase puncte de predare – primire. Astfel, clienţii îşi pot ridica rapid produsele comandate, în loc să le aştepte acasă.

Iar pentru ca serverele să reziste sutelor de mii de accesări pe minut, un comerciant a anunţat că începe să publice primele 20 la sută dintre produsele aflate la reducere încă de vineri dimineaţă, 9 noiembrie. Este vorba de cărţi, parfumuri, ceasuri ori jucării, unele reduse cu 70 sau 90 la sută. Restul vor fi publicate vineri dimineaţa, pe 16 noiembrie.
Un alt magazin online specializat în vânzarea de aparate de fotografiat şi accesorii va participa la Black Friday cu 1500 de produse.
Potrivit unui studiu, 50 la sută dintre români vor să cumpere de Black Friday. Aproape 7 din zece români vor cumpăra de pe telefonul mobil. Iar cel mai dorit produs este televizorul.
Prima acţiune de tip Black Friday din online-ul românesc a început în 2011.
Anul acesta, vânzările ar putea depăşi 200 de milioane de lei, cu până la 30 la sută mai mari faţă de anul trecut, estimează specialiştii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.