Urmărire ca-n filme după un jaf în Florida, bilanțul este de patru morți

O urmărire a Poliției ca în filme, în sudul Floridei, s-a încheiat ieri, joi, cu moartea a patru persoane, printre care un șofer al UPS.

Printre morți s-au numărat în urma împușcăturilor, doi suspecți de jaf, care au deturnat camionul UPS, șoferul camionului, precum și o a patra persoană care circula într-un vehicul din apropiere.

Poliția din Coral Gables a spus că povestea a început cu o tâlhărie la Regent Jewellers, 386 Miracle Mile. Împușcăturile au fost inevitabile iar cei doi hoți au sărit în camionul UPS și au fugit, luându-l pe șoferul de livrare cu ei drept ostatic.

O femeie a fost lovită în cap în magazinul de bijuterii, potrivit WPLG-TV din Miami. Starea ei este stabilă.

Camionul UPS s-a îndreptat de-a lungul unei autostrăzi cu zeci de mașini de poliție în urmărire. Traficul s-a oprit când șoferii îngroziți au așteptat să treacă acel camion.

Odată ce camionul UPS a fost blocat, a avut loc un schimb de focuri între Poliție și suspecți, la Miramar, la aproximativ 24 de mile la nord de Coral Gables. Cel puțin o persoană din camion a fost dusă de la fața locului într-o ambulanță, iar o alta, tot din camion, părea a fi rănită.

Șoferul UPS a putut fi văzut stând pe podeaua camionului, lângă roata centrală, în timpul videoclipului de urmărire live.

Poliția Miramar a replicat că jaful s-a încheiat cu „decese multiple”, dar că niciun agent de ordine nu a murit.

Un purtător de cuvânt al UPS a declarat: „Suntem profund întristat să aflăm că un furnizor de servicii UPS a fost victima acestui act de violență fără sens. Ne extindem condoleanțele la familia și prietenii angajaților noștri și la alte victime nevinovate implicate în acest incident”.

Un bărbat a putut fi văzut încercând să iasă din camion în timpul unei grindine de focuri de armă, dar nu se știe încă dacă a era un angajat al UPS-ului sau unul dintre suspecți. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here