Urnele vândute în Wuhan, returnate membrilor familiei, depășește cu mult numărul deceselor

China are un bilanț uriaș dar de dragul economiei își sacrifică populația și pune la risc întreaga planetă.

Cu doar trei zile în urmă vă semnalam faptul că se minte mult în privința cifrelor pandemiei, iată și dovezile nou apărute în China

Numărul de urne pentru rămășițele incinerate ale victimelor virusului depășește cu mult cifra oficială a deceselor din centrul Chinei – unii susțin că ar putea fi de peste 15 ori mai mare.

Se spune că numărul urnelor vândute în Wuhan și returnate membrilor familiei depășește cu mult numărul deceselor oficiale.

Autoritățile chineze insistă asupra faptului că doar 2.543 au murit în momentul în care blocajul impus pe 23 ianuarie a fost ridicat, iar oamenii ies din casele lor pentru a recupera rămășițele celor dragi.

Cifra oficială a deceselor la nivel național în China este 3.309. În prezent, Italia este epicentrul cu 12.428 de decese înregistrate până în prezent, în principal în ultimele trei săptămâni.

Cenușa morților din China a fost în custodia crematoriului, deoarece membrii familiei lor erau în carantină și oamenii nu aveau voie să celebreze o înmormântare.

Însă, rapoartele despre lungi șiruri de membri ai familiei îndoliate în afara căminelor funerare din Wuhan au reînnoit întrebări despre adevărata rată a victimelor coronavirusului în epicentrul chinez.

Cei care trăiesc în orașe puternic afectate consideră că aproximativ 42.000 de oameni au fost uciși de virus.

Localnicii indică faptul că în jur de 500 de urne sunt livrate în fiecare zi familiilor îndoliate de către șapte case funerare cu sediul în orașul masiv din provincia Hubei.

Potrivit rapoartelor, cenușa a 3.500 de persoane este asteptată să fie distribuită în fiecare zi în cadrul festivalului Qing Ming din 5 aprilie, când familiile îngrijesc mormintele morților.

Acest lucru ar însemna că 42.000 de urne ar putea fi distribuite în acea perioadă de 12 zile – din moment ce livrările au fost în desfășurare de cinci zile.

Iar cei care locuiesc în Wuhan spun că știu că mai multe persoane au murit decât au fost semnalate în timp ce declanșau temeri de o altă serie de infecții.

 „Nu poate fi corect, deoarece incineratoarele au lucrat non stop, deci câți oameni să fi murit?”

Altul a spus: „Poate că autoritățile eliberează treptat cifrele reale, intenționat sau neintenționat, astfel încât oamenii ajung treptat să accepte realitatea”.

O sursă cu legături către autoritățile Hubei a susținut, de asemenea, că 28.000 de incinerări au avut loc în oraș într-o lună.

Sun Online a raportat anterior asupra temerilor că China a expediat în secret mii de urne din orașul devastat Wuhan.

Fotografiile publicate de mediul chinez respectat Caixin arată, aparent, că mii de urne sunt livrate…

Aproximativ 2.500 de urne au fost livrate pe site în doar două zile, în timp ce o altă fotografie arăta 3.500 de urne stivuite în interior.

Nu este clar câte dintre urnele au fost deja completate, cifra totală a livrărilor este cuprinsă între 5.000 și 8.500.

De multă vreme s-au ridicat îngrijorări cu privire la faptul că China nu și-a raportat cu exactitate numărul de decese.

Potrivit Caixin Global, oamenii de știință au ridicat alarma pentru virus în decembrie, dar au primit ordin de la Comisia Națională Chineză de Sănătate să rămână tăcuți

Și oficialii locali nu au raportat Centrului american pentru controlul și prevenirea bolilor despre focar atunci când au vizitat Wuhan pe 8 ianuarie.

Președintele Trump a pus sub semnul întrebării numerele regimului atunci când Statele Unite au trecut de statul cu cea mai înaltă cifră din lume.

Familiile celor care au murit la Wuhan au liber să înceapă să-și colecteze rămășițele cremate din diverse case funerare, relatează Bloomberg.

Oficialii care au răspuns la telefon în șase dintre cele opt case de înmormântare din Wuhan ar fi refuzat să dezvăluie numărul de urne care vor fi deja ridicate.

Coronavirusul își are originea în orașul chinez Wuhan înainte de a se răspândi în întreaga lume ca o pandemie. Iată calendarul:

31 decembrie – China avertizează Organizația Mondială a Sănătății (OMS) despre un virus necunoscut (?) în Wuhan

7 ianuarie – Oficialii OMS identifică noul virus ca fiind legat de o piață de pește

11 ianuarie – China anunță primul său deces din cauza virusului

13 ianuarie – Primul caz este raportat în afara Chinei cu un caz în Thailanda

23 ianuarie – Wuhan este pus sub controlul sever

9 februarie – Numărul morților din China depășește epidemia Sars cu 811

11 februarie – boala Coronavirus este botezată Covid-19 de către OMS

18 februarie – Pentru prima dată, datele privind infecțiile zilnice din China scad sub 2.000

11 martie – OMS declară izbucnirea unei pandemii globale

18 martie – Nu s-au raportat cazuri noi în China pentru prima dată de la focar

25 martie – China începe să slăbească restricțiile de carantină în Wuhan și provincia Hubei

Așadar, China are un bilanț uriaș dar de dragul economiei își sacrifică populația și pune la risc întreaga planetă.

CITEȘTE ȘI: În China, oficialitățile EXCLUD purtătorii asimptomatici de COVID-19 din datele statistice – … – NU înainte de a distribui acest articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.