Va deveni tătic pentru a patra oară, la vârsta de 89 de ani

Bernie Ecclestone, fostul șef de la Formula 1, va deveni tată pentru a patra oară, la vârsta de 89 de ani, cu soția sa, Fabiana Flosi.

Omul de afaceri miliardar, care se află în prezent la ferma sa din apropierea São Paulo, Brazilia, se spune că se pregătește să-și întâmpine copilul în iulie.

Ecclestone, devenit și bunic acum cinci ani, a confirmat că el și soția sa de 44 de ani așteaptă un copil – potrivit ziarului elvețian Blick.

Noul vlăstar, care va fi născut nu cu mult timp înainte de a 90-a aniversare a lui Ecclestone, în octombrie, va fi al patrulea copil. Are deja trei fiice.

Fiica sa cea mai mare, Deborah, acum în vârstă de 65 de ani, o are cu prima sa soție, Ivy Bamford, apoi, s-au născut fiicele Tamara, acum de 35 de ani, și Petra, de 31 de ani, cu cea de-a doua soție, Slavica Radic.

„Da, este prevăzut pentru la vară”, a spus Ecclestone pentru Blick. „Sper că va învăța backgammon curând!”

Noaptea trecută, el a declarat pentru Daily Mail: „Nu există ceva atât de neobișnuit? Nu am lucrat de ceva vreme, așa că am avut foarte mult timp să…”

Fostul șef de Formula 1 s-a căsătorit cu braziliana Fabiana Flosi în 2012, la trei ani după divorțul de modela croată Slavica Radic.

Ei s-au întâlnit prin intermediul World Motor Sport Council, unde a participat în mod regulat la întâlniri.

Se cunoșteau profesional de câțiva ani, înainte ca o prietenă reciprocă să o invite pe doamna Flosi într-o croazieră în Croația, împreună cu Mr. Ecclestone, în 2009.

„Ca toți părinții, avem o singură dorință: copilul să se nască sănătos”, a spus el. „Sper că nu va exprima niciodată intenția de a face ceva în Formula 1.”

Eccleston a adăugat: „Soția? Da, este încântată”. … „Nu suntem siguri despre ce este vorba (nr. fată sau băiat)!”

„Sunt foarte fericit, fericit și pentru soția mea. Ea nu poate aștepta să se întâmple asta peste câțiva ani, așa că sunt fericit că va avea pe cineva după ce voi fi …plecat.”

El a continuat: „Este distractiv, nu văd nicio dramă, am nepoți și abia aștept să am un alt copil”.

El a continuat să vorbească despre actuala pandemie de coronavirus și a spus că „vrea doar ca totul să meargă bine cu Fabiana” dacă izolarea durează mai mult.

„Din fericire, ferma nu termină niciodată munca”, a adăugat el. „Fabiana are grijă și de plantația ei de cafea”.

Ecclestone – supranumit „F1 Supreme” – este un fost CEO al grupului Formula 1, care administrează Formula 1 și deține Delta Topco.

El a acumulat o avere estimată de 2,5 miliarde de lire sterline la timpul său în Formula 1.

Magnatul excentric a participat la două curse ale Marelui Premiu ca șofer în 1958, dar nu a fost în măsură să se califice pentru niciuna.

Fostul șef F1 a devenit ulterior managerul șoferilor Stuart Lewis-Evans și Jochen Rindt înainte de a achiziționa echipa Brabham în 1972, pe care a continuat să o conducă timp de 15 ani.

S-a căsătorit cu prima sa soție, Ivy Bamford, când avea 21 de ani, în 1952. Cuplul a avut o fiică, Deborah, înainte de a divorța în anii ’60.

Ecclestone a avut atunci o relație cu fată de 17 ani, Tuana Tan, născută în Singapore, înainte de a întâlni modelul croat Slavica Radic, în septembrie 1982 la circuitul Monza.

Cuplul, care a avut un decalaj de 28 de ani la momentul întâlnirii, s-a căsătorit în 1985 și ulterior și-a întâmpinat fiicele Tamara și Petra, care ambele au avut o carieră în modă.

Tamara, mamă la rândul ei, a apărut într-o serie de reality-show-uri din Marea Britanie. A jucat în emisiunea sa, Tamara Ecclestone: Billion $$$ Girl, pe Channel 5, în 2011 și pe ITVBE’s Tamara’s World în 2017.

Dl. Ecclestone și doamna Radic au divorțat în 2009 și s-a căsătorit trei ani mai târziu cu actuala  soție, care este cu 45 de ani mai tânără decât el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.