Valorile care nu au nevoie de salvatori

strofocle
strofocle

Strofocle vizionarist! – Toate campaniile împotriva credințelor, împotriva firescului de la natură, împotriva oricărei etici, și așa mai departe, vor avea ca efect revigorarea acestor contestate repere. Lovitul în Biserică va întoarce lumea la credință, proliferarea inversiunilor sexuale va restabili sănătatea firească, naturală, a familiei bărbat-femeie-copil, morala bazată pe valorile care nu au nevoie de salvatori va fi de la sine restabilită. Toate aceste derute și diversiuni indică o posibilă trecere de la o societatea bazată exclusiv pe ,,a avea,, la una bazată pe ,,a fi,, sau cine știe, vom vedea …de vom avea cu ce!… Oamenii care coboară mintea lor în inimă înțeleg mai multe, în plus, vremea vieții este prea scurtă pentru a nu ne păsa


Strofocle este un personaj. Nu este grec și ca atare nu are nicio treabă cu enormul poet tragedian Sofocle. Acest personaj nu este un filozof, nici un poet, ci doar cu aere aburinde din nările amândouă ale unei Curiozități opuse morbidului, apropo, care este opusul cuvântului morbid? Strofocle își strofoacă neuronul  să-l deprindă cu despicatul firului în 444, deci este cumva un fel de pasionat de filatură. Strofocle și-a rupt ața (firul) minții în dinții roții sorții. Și cum se strofoca el așa, înainte să devină un personaj, un autor buimac îi puse de aici numele: Strofocle, și-l meni Bufonul Regelui cetitoriu TU.
Strofocle scornește cuvinte sau dodii, spune fețe ale adevărului vostru, doarme într-o lacrimă încărunțită și ține postura de Atlas rămas cu mâinile goale, careva i-a furat Pământul, dar el încă mai stă în poziția specifică așteptând retrocedările… sau măcar o parcelă într-un colț de Eden unde să cultive mărar și cucută.

Apare, sporadic ar zice unii, ar trebui interzis, zic alții,  în Vocativ Plus pe răspunderea VdgB