„Vampirul” mărturisește că a ucis zece copii și le-a supt sângele

Suntem tentați să credem că vampirii sunt doar personaje literare sau cinematografice. Ei bine, iată o știre halucinantă publicată în DailyMail

„Vampirul” mărturisește că a ucis zece copii și a supt sângele cel puțin unei victime, fapte petrecute în Kenya

Masten Milimo Wanjala, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat la Nairobi după ce au fost găsite două cadavre. El a mărturisit că a ucis copiii.

Bărbatul, supranumit ”vampirul”, a mărturisit că a ucis zece copii și a supt sânge de la cel puțin unul.

Masten Milimo Wanjala, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat miercuri în legătură cu cele două cadavre care au fost găsite abandonate în Kabete, în afara orașului Nairobi.

El a mărturisit zece crime pe o perioadă de cinci ani și ajută acum poliția să recupereze cadavrele.

Wanjala a fost arestat după ce în Kabete au fost găsite două cadavre, identificate ca Junior Mutuku Musyoka, de 12 ani, iar Charles Opindo Bala, de 13 ani.

Acesta a fost legat de alte câteva dispariții în ultimele luni, deși poliția spune că încă nu este clar care a fost motivul său.

Poliția încearcă să stabilească dacă Wanjala a avut complici sau dacă a lucrat singur.

Suspectul i-a dus pe detectivi la locul multor crime, miercuri, ofițerii făcând fotografii și videoclipuri drept dovezi.

Multe dintre locuri erau tufișuri dense în apropierea plantațiilor de porumb, dar Wanjala a aruncat corpurile victimei și în canalizări deschise, a raportat Capital News.

Poliția a spus că Wanjala a încercat să răscumpere copiii, cerând părinților între 200 lire sterline (30.000 KSH) și 330 lire sterline (50.000 KSH) în schimbul libertății lor.

Mamei lui Musyoki, Felista Wayua, i s-a cerut 330 de lire sterline în schimbul fiului ei, dar nu a putut să strângă banii.

Tatălui lui Opindo i-a fost solicitat 200 de lire sterline după ce fiul său a fost răpit de la școala primară Majengo din Sagaret.

Viața criminală a lui Wanjala a început când avea doar 16 ani, potrivit presei locale.

El ar fi răpit-o pe Purity Maweu, în vârstă de 12 ani, și i-a supt sângele înainte să o lase să moară.

Se crede că Wanjala a lovit din nou trei ani mai târziu în Kimilili, vestul Keniei, ucigând Aron, în vârstă de 13 ani.

Moartea băiatului a dus la proteste violente în Kamukuywa, în care locuitorii au dat foc unei case despre care credeau că aparține suspectului.

Mai multe cadavre ale presupuselor victime ale lui Wanjala nu au fost încă descoperite fiindcă le-a aruncat în canalizare.

Confesiunea macabră a lui Wanjala a șocat joi dimineață presa kenyiană.

Potrivit Missing Child Kenya, în 2020, au fost dați dispăruți 242 de copii – 125 de fete și 117 băieți.

Cei mai mulți s-au reîntors acasă, dar cel puțin 10 au fost găsiți morți și 18 sunt încă dispăruți.