Verdict: victima este vinovată – Măgarul

În Maroc, un grup de puștani a ajuns la spital pentru că avea rabie contractată de la un măgar… care transmisese boala, cum?  Băieții fuseseră protagoniștii unui viol în grup asupra bietului animal. Acest fapt a avut loc în Maroc, în satul Sidi Al Kamel în provincia Gharb-Chrarda-Béni Hssen.

Băieții nu au reușit, în mod evident, să-și înfrângă pornirile sexuale și  ”li s-au cășunat” pe animal, care, nu a înțeles de ce unul câte unul toți băieții din grup îl încalecă într-un mod absolut nou pentru el, neobișnuit! S-ar fi împotrivit însă…

Băieții, satisfăcuți oarecum, dar! Cu toate acestea, nu-și puteau imagina ce se va întâmpla. Victima acestor acte sexuale era bolnavă de rabie (turbare) și astfel, le-a transmis boala tuturor celor din acest grup. Un act sexual zoofil transformat într-un coșmar din cauza bolii.

Unul dintre băieți, la câteva zile după viol, a început să acuze simptome de durere, părinții l-au dus urgent la Spitalul Mechraa Belksiri. Medicii au efectuat primele examinări și analize relevante cazului și au diagnosticat  boala băiatului care a și fost imediat supus unui tratament anti-rabic.

După multe ezitări, băiatul le-a spus atât părinților cât și doctorilor ceea ce făcuseră cu câteva zile înainte, rostind, de asemenea, și numele unor băieți care ar fi putut să fi contractat și  ei boala.

Și astfel, nu doar părinții acestui băiat, ci și celelalte familii, au căutat să țină totul cât mai în secret din cauza rușinii pe care au experimentat-o ​​pentru copiii lor, sexul cu un măgar este un act rușinos… dar majoritatea și-au condus totuși copiii la spital pentru a-i supune terapiei anti-rabie.

Însă, pe deplin un secret este foarte greu de păstrat! Bănuindu-se că nu toți băieții implicați ar fi ajuns la spital, din pricina rușinii, poliția locală a emis un aviz public prin care a invitat familiile să depășească jena și să se trateze în caz de rabie, deoarece riscul real, dacă este tratat prea târziu, este că poate pune în pericol viața comunității.

Confidențialitatea a fost totuși respectată de către mass-media și de comunitatea locală, dar acest lucru nu a împiedicat știrile din întreaga lume, cu multă stânjenire și dispreț față de ceea ce s-a întâmplat, să preia întâmplarea.

Oprobriul public a fost oarecum evitat, deoarece băieții sunt identificați doar local și, prin urmare, cei care locuiesc în aceste zone cunosc bine numele și prenumele băieților afectați dar nu le zic la străini.

Verdict: Victima este vinovată!  Măgarul, deși victima jocurilor carnale și apoi transmiterea bolii a fost neintenționată, a sfârșit împușcat, pentru că autoritățile locale a dispus proprietarul măgarului „abuzat“, să ucidă animalul pentru a evita orice altă contagiere.

Proprietarul măgarului (care, totuși, s-a supus și a omorât măgarul în ​​conformitate cu cerințele autorităților locale) nu este deloc mulțumit: „Ar fi trebuit să-i dau în judecată pentru că mi-au violat măgarul, făcându-l să sufere și, în plus, am fost nevoit să-l omor. E o rușine!