Viețuitoarele sălbatice vizitează orașele – Vor să se asigure că au scăpat de oameni?

Viețuitoarele ne vizitează… Ne duc probabil dorul sau vor să se asigure că nu le vom mai deranja noi niciodată la ele acasă?

Din păcate, motivul este un altul… foamea…

Gabriela Leonardi, proprietara celor trei cățeluși rasa poodles francez, a publicat inițial un videoclip pe TikTok înainte de a fi împărtășit pe larg de mass-media spaniolă.

În videoclip, perechea de condori poate fi văzută aterizând pe balustradele balconului penthouse după identificarea cățelușilor. Cei trei câini latră emoționați în timp ce păsările gigant le fluturau aripile largi la fereastră.

Unul dintre condori se deplasează de-a lungul balustradelor pentru a se apropia de cățeluși, dar geamul de sticlă continuă să separe prădătorul de pradă.

Condorul începe să dea cu ciupul în fereastra în încercarea de a ajunge la unul dintre câini.

Leonardi însă… este convinsă că păsările sunt inofensive și vor doar să se joace cu animalele de companie.

Ea a spus: „Condorii vin aici destul de des în aceste vremuri, videoclipul despre ei în care se joacă cu câinii, despre care vorbește toată lumea, este de acum o lună, dar cel mai mult de la momentul blocajului, cu siguranță, ele erau mai frecvent”.

Gabriela a spus că în urmă cu aproximativ doi ani, cea mai mare dintre păsări, un mascul, a fost văzut în afara casei sale, dar că mai târziu i s-a alăturat o femelă, iar apoi a treia pasăre a început să apară…

Ea a recunoscut că a fost mult mai frecvent de la blocaj până acum, și chiar le-a dat apă să bea, le oferă și resturi de la grătarul său.

Condorii din oraș au rămas flămânzi din cauza dispariției oamenilor de pe străzile locale care le lăsau resturi.

În natură, condorii preferă să mănânce morcov, condorii andini vânează și mici animale vii, cum ar fi păsări, iepuri și rozătoare…

Conform rapoartelor presei locale, păsările de pradă se luptă să supraviețuiască în oraș.

Peste tot în lume, animalele sălbatice s-au aventurat pe străzile care au fost abandonate.

În Marea Britanie, cerbii au preluat străzile pustii din estul Londrei. Cerbul a fost ilustrat prinzând niște raze pe o zonă ierboasă, în fața unui rând de case, în timp ce localnicii stau închiși în case.

În Statele Unite, mai mulți utilizatori Twitter au observat coioți care străbăteau străzile din San Francisco.

În Benidorm, o colonie de pescăruși a fost observată în oraș. Localnicii au spus online că păsările agresive au început să atace oamenii ieșiți în scurte lor drumuri pentru a face cumpărături în orașul fantomă.

Sursa lor normală de hrană se spune că a dispărut după închiderea barurilor și a restaurantelor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.