Vreau să-l cuceresc – cîteva trucuri pentru a cuceri un bărbat

Îl seduc într-un loc aparte, dar nu pe terenul lui

Locul în care poate fi sedus un bărbat nu este neapărat un bar plin de masculi feroce care beau şi se uită la meci. Şi nici undeva unde este înconjurat de prieteni şi jocuri video. Trebuie găsit un loc în care atenţia lui nu este distrasă cu nimic important. În autobuz, în pauză la job, pe stradă, în faţa unui chioşc cu reviste, în parc, la restaurant etc.

 

Fără un parfum atrăgător nu există seducţie

Potrivit unui studiu american, 89% dintre bărbaţi spun că sînt atraşi de mirosul unei femei şi acest lucru îi poate spori atractivitatea. Alţi 55% cred că s-ar putea îndrăgosti de o femeie care miroase foarte frumos şi lasă în urma ei un aer fin diafan. Mirosul este unul dintre cei mai puternici factori care influenţează judecata asupra celuilalt sex. Este o armă de seducţie excelentă!

 

O ţinută impecabilă

Pentru a-ţi arăta calităţile fizice, la exterior ţinuta trebuie să fie impecabilă, dar pe dedesubt, ascunsă, să fie o lenjerie sexi de culoare roşie sau neagră. Ar fi bine de evitat ţinutele prea vulgare care arată şi decolteul dar şi picioarele în acelaşi timp. Cîteva accesorii fine, o brăţară parfumată, o pereche de cercei foarte drăguţi şi coloraţi, o eşarfă în culori potrivite anotimpului pot face dintr-o femeie o adevărată armă de seducţie.

 

Încredere – cuvîntul de bază

O femeie, chiar dacă nu arată ca un model, poate fi puternică şi încrezătoare şi să se simtă ca cel mai frumos model din lume. Chiar dacă la început nu merge, o femeie se poate comporta şi vorbi cu încredere că va obţine tot ce şi-a dorit. Spatele drept, pieptul împins în faţă chiar pot face minuni – bărbaţii sînt impresionaţi de femeile care au încredere în ele.

 

Semnale clare de interes

O dată ce atenţia unui bărbat este captată, e bună şi asigurarea că limbajul non-verbal transmite disponibilitate. O privire în direcţia lui, o joacă inocentă cu părul, chiar şi umezirea discretă a buzelor sunt arme letale. Fără exagerare şi ca să nu fie ridicolă povestea.

 

La vînătoare

Bărbaţilor le place la nebunie vînătoare. Vor să simtă cum cuceresc o femeie, să depună efort. Puţină tensiune sau anticipare este necesară la o femeie, pentru ca sentimentul lor să fie unul deplin şi că vînătoarea a fost una perfectă. Semnalele de interes de mai sus sunt perfecte, apoi poate fi ignorat cîteva minute şi din nou de la capăt. Îl va înnebuni!

 

Un flirt discret din gene

Acesta e un truc inventat şi pus la punct de franţuzoaice. O femeie poate privi insistent un bărbat, iar cînd el ăşi întoarce privirea, ochii coboară, genele clipesc şi zîmbetul de puţin jenată merge perfect.

 

O atingere „din greşeală”

În cazurile cînd cei doi sunt faţă în faţă, o atingere „accidentală” poate fi bună pentru atins scopul. Secretul e ca atingerea să fie jucăuşă şi relaxată. Aşa se crează o mică tensiune şi o legătură fizică. În plus, mesajul transmis nu e unul în care ar fi vorba despre o prietenie ci ceva mai mult.

 

Cel mai secret ingredient

Secretul în arta seducţiei este că un bărbat nu trebuie să se simtă…sedus. El trebuie să creadă că te-a sedus pe tine, nu invers. Atît timp cît el are senzaţia aceasta, victoria este totală!