Vreți să vă izolați? Iată o ofertă tentantă, cumpărați o fortăreață!…

Un fort construit la un kilometru de mare pentru a proteja Marea Britanie de invazie ar putea deveni casa de lux pentru un milionar (ca dvs.!) care …vrea să… se izoleze.

No Man’s Land Fort – la care se poate ajunge doar cu elicopterul sau cu barca – a fost anterior un hotel de patru stele, cu 23 de camere cu baie privată, camere de personal și cinci baruri tematice. Scrie the sun.

Acum, fortul ar putea deveni o singură casă de lux, după ce afaceristul milionar Mike Clare a cerut conversia sa.

Fortărețele No Man, Spitbank și Horse Sand au fost construite în Solent la doar o milă de coasta Portsmouth, Hants, baza Marinei Regale.

Și acum fortul No Man’s ar putea fi locul perfect de izolare pentru britanici, deoarece mii de oameni se auto-izolează acasă, în timp ce focarele pandemice cuprind Marea Britanie.

Începând de miercuri după-amiază, cazurile de coronavirus au lovit 2.626 de oameni în Marea Britanie – 72 dintre ei fiind deja uciși de virusul mortal.

Cazurile au crescut cu 676 de infectați în 24 de ore în timp ce Scoția a raportat astăzi un alt deces.

Fortărețele din largul coastei de sud ar putea fi acum o achiziție interesantă, după ce s-a anunțat că vor fi vândute de domnul Clare – fondatorul companiei Dreams – în septembrie anul trecut.

S-a crezut că No Man’s și Spitbank Forts ar putea recupera 8 milioane de lire sterline împreună.

În cererea de replanificare pentru No Man’s – care are și un far, un teren de sport, un restaurant și un spa – solicitase Consiliului Isle of Wight permisiunea de a transforma hotelul într-o unică proprietate rezidențială.

Planurile propuse de Clarare Clarenco, ar fi văzut clădirea transformată dintr-un hotel într-o casă cu cel puțin 15 dormitoare în mijlocul Solentului.

Ca hotel, Fort Man Land are o capacitate de 200 de persoane și costă până la 990 de lire sterline pe noapte.

Oaspeții ar putea ajunge cu barca sau cu elicopterul pe helipad-ul fortului, înainte de a bea în cele cinci baruri tematice ale acestuia și de a se relaxa în piscinele fierbinți de pe acoperiș. Are 23 de camere cu baie privată și cazare pentru personal.

Fortul are 99.000 de metri pătrați pe patru etaje și include un far cu o sală de mese privată, cadă cu hidromasaj pe acoperiș, saună, groapă pentru foc de tabără, piscină fierbinte și helipad.

Clare, din Beaconsfield, Bucks, a achiziționat Spitbank Fort în 2009 și ulterior a achiziționat Horse Sand și forturile No Man’s în 2012.

Istoric: Cele trei forturi au fost comandate inițial de primul ministru Henry Temple, al treilea vescomt Palmerston, la mijlocul anilor 1800, după ce au fost preocupați cu privire la forța armatei franceze.

Cu toate acestea, nu au fost niciodată folosite de fapt în război, deși au avut, de asemenea, apărări cu submarine în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, au devenit cunoscute ca „Follies Palmerston”.

Are ziduri de granit înalte de 15 metri și a fost folosite drept cazarmă temporară a armatei, dar a fost retrasă din Ministerul Apărării în 1956.

Dacă vă permiteți financiar, scrisorile cu privire la cererea de achiziție pot fi făcute până pe 14 aprilie.


(Distribuiți pe Facebook – prietenii dvs au nevoie de știri bune și verificate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.