WhatsApp a anunțat oficial că aplicația nu va mai funcționa pe multe echipamente, de la 1 ianuarie 2019


Dacă ai un telefon mai vechi și vrei să continui să folosești aplicația WhatsApp, cel mai indicat ar fi să îți reînnoiești telefonul sau să-i ceri lui Moș Crăciun să îți aducă altul mai performant!

Conducerea WhatsApp a anunțat oficial că aplicația nu va mai funcționa pe multe echipamente, începând cu 1 ianuarie 2019.

Utilizatorilor de telefoane mobile și alte echipamente, cum ar fi tabletele, în care aplicația încă mai poate fi descărcată, nu le va mai fi garantată funcționalitatea, din cauza vechiului sistem de operare cu care aplicația nu va mai fi compatibilă.

La ce telefoane nu va mai funcționa aplicația WhatsApp
Prin intermediul site-ului, conducerea WhatsApp a anunțat că telefoanele Nokia care au un sistem de operare Symbian S40 vor funcționa doar pâna la data 31 decembrie 2018.
Nici proprietarii telefoanelor cu sistem de operare Android nu ar trebui să stea foarte liniștiți. WhatsApp anunță și pentru aceștia, anularea aplicației pe dispozitivele care au sistemul de operare 2.3.7 sau o versiune mai veche decât aceasta. Pentru ei, schimbarea va apărea din 1 februarie 2020.

Utilizatorii care au iPhone cu un sistem de operare iOS 7 sau orice altă versiune mai veche decât aceasta, trebuie să știe că limita de funcționare va fi până 1 februarie 2020. În ciuda acestui termen, aplicația poate face oricând probleme în cazul în care dețineți un astfel de dispozitiv. Singurii utilizatori care pot sta liniștiți, sunt cei care au computere cu sistem de operare 4.0 pentru Android și iOS 8 pentru iPhone. În cazul echipamentului Windows Phone, va trebui să aibă un sistem de operare de 8.1, astfel încât aplicația să rămână funcțională.