”Pădurea de icoane” ajunge și la Roma!

Parte din ampla mișcare de menținere permanentă a unei punți de legătură cu țara mamă, România, un fel de mișcare de rezistență (apolitică) prin cultură. Parte din suita de programe dedicate Centenarului Marii Uniri:

Federația Organizațiilor Românești din Italia”Cenaclul de la Roma” , împreună cu Editura ArtCreativ din București, organizează Duminică 28 Octombrie 2018 ora 14.00 – 18.00, în Sala Medina Arte Design din Via Angelo Poliziano 32-34-36, Roma, ediția cu nr. 44 de cenaclu, de data aceasta un duplex Roma- București . Intrarea liberă, până la ocuparea locurilor.

Din programul evenimentului:  Invitatul special – Lansare de carte Tudor Ciobotaru, ”Foresta di icone / Pădure de icoane” Editura ArtCreativ, 2018, traducere în italiană de Dorina Căplescu.

Prezentarea ultimelor aparții editoriale marca Daniela Toma și Ionuț Calotă, două volume de excepție: ”O altă Ană / Una altra Anna”de Daniela Toma, traducere în catalană de Pere Bessò și ”Cum să supraviețuiești în dragoste” de Ionuț Calotă.

Ionuț Calotă va susține și un mini-concert folk.

Vor reprezenta Cenaclul de la Roma cu un recital select: Mirela Leahu, Daniela Mihăeș, Mariana Cornea, Alina Monica Țurlea, Dorina Căplescu, Elena Lisa, Elena Dabija, Alexandru Paraschiv. Moderator Valeriu Barbu.

Nu vor lipsi surprizele, pauzele pentru socializare, interactivitatea, bufet…

Sala se află foarte aproape de prestigiosul Teatro Brancaccio din Via Merulana, se poate ajunge cu autobuzul 16, 75, 714, cu metro A stația Vittorio Emanuele și apoi pe jos, cu mașina personală vă avertizăm că parcarea este problematică dar fiind duminică posibil să găsiți locuri măcar pe străzile adiacente. Via Angelo Poliziano este perpendiculară cu Via Merulana. Va fi o după-amiază selectă, cu momente de rafinament artistic și literatură de calitate și, mai ales, oameni deschiși…


Tudor Ciobotaru
Daniela Toma
Ionuț Calotă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.