Redacția

Director Fondator – Valeriu Barbu
Director Adjunct – Claudia Minela Movilă

Redactor Șef – Cristina Rusu

redactor – Cristian Biru – UK
redactor – Nuța Istrate Gangan – SUA
redactor – Andrei Ionel – România
redactor – Dr. Emil Iacob – România
redactor – Marian Ioan Borșa – România
redactor – Francesca Luca – Italia
redactor – Alessandro Michele Bontiro – Italia

corespondent – Doina Mustățea – Italia
corespondent – Elena Agapi – Italia

adresa redacției: Vocativ Plus – via balilla nr.7 Roma RM 00185 Italia –

tel. +39.3396457776       email: vocativplus@gmail.com

ISSN 2537 – 4664 ISSN–L 2537 – 4664

Termeni și condiții

Pentru a asigura respectarea legalităţii în domeniu, semnatarii articolelor răspund pentru acestea, în cazul în care un utilizator constată o încălcare a drepturilor de autor sau a oricăror alte drepturi, va trimite un mesaj la adresa vocativplus@gmail.com – mesaj în care, în măsura posibilităţilor utilizatorului, va conţine următoarele elemente: identificarea materialului de pe site-ul nostru care a încălcat sau a devenit subiectul încălcării drepturilor de autor; identificarea originalului; adresa, numărul de telefon şi adresa de poştă electronică a părţii vătămate. Vom suspenda imediat conținutul pus în discuție și abia apoi vom cerceta veridicitatea reclamației.

Orice responsabilitate și-o asumă integral semnatarii oricăror materiale afișate pe acest site. Dreptul de autor este exclusiv al celor care le semnează și nicidecum al administratorului Vocativ Plus.

Acceptarea acordului
Accesarea sau vizitarea în continuare a site-ului, a oricărei pagini din acesta şi/sau a serviciului, precum şi a oricărui component al acestuia constituie o acceptare în întregime si necondiţionată a acordului şi a oricărei prevederi din acesta, iar neacceptarea acestui acord ori a oricărei prevederi din acesta atrage obligaţia persoanei respective de a înceta de îndată accesarea site-ului.

Preluarea oricăror materiale de pe site-ul vocativ plus este permisă cu condiția specificării sursei prin inserarea link (legătură) către articolul sau fotografia preluată. Toate lucrările publicate pe acest site sunt protejate de „Legea dreptului de autor” şi de Tratatele şi acordurile internaționale privind drepturile de proprietate intelectuală.

Facebook Comments