”Atmosferă hollywoodiană” – una dintre surprizele de la spectacolul ”Artistul din Mine” – Roma, 8 Decembrie 2019

Culisele ”Artistul din Mine”: a șaptea echipă stă să vi se dezvăluie… fiți cu ochii pe eveniment, pe zi ce trece și ne apropiem de marele show, vă prezentăm în exclusivitate  detalii despre ceea ce …vă așteaptă:

”Bună, mă numesc Ștefan Blejeru. Sunt fotograf profesionist specializat în fotografia de nuntă, precum și ședințe foto de familie. Sunt originar din Focșani și locuiesc la Roma de mai mulți ani. Ador să surprind momente unice din viața persoanelor, realizând în mod  artistic fotografii inspirate din momente emoționante…  
În prezent , fotografia poate fi considerată destul de banală, și asta se întâmplă pentru că toți avem posibilitatea de a face o poză în orice moment. Pentru mine fotografia înseamnă mult mai mult, fotografiez cu sufletul, blocând timpul într-o clipă, prin intermediul aparatului! 
Acest lucru mă face direct responsabil de amintirile tale în cele mai importante momente ale vieții. Eu și colaboratorii mei o facem în mod profesional, devenind „istoricii” familiei tale. De la formarea cuplului, trecând prin căsătorie, maternitate, nașterea copilului, ziua de naștere și orice alt eveniment important, depun toate eforturile pentru ca aceste amintiri să rămână vii pentru toată viața!” 

Vrei să afli mai multe despre stilul meu fotografic? Te invit pe site-ul meu www.stefanblejeru.com Mulțumesc!

”Mă numesc Veronica Scarcella, sunt din Adjud și locuiesc în Italia din 2001. Am început cariera de hair stylist din pură pasiune iar încet-încet și cea de make-up artist care mă completează. Sunt foarte orgolioasă că pot face ceea ce mă reprezintă și mai ales ceea ce este mai frumos și mai senzual pentru o femeie!”
”Tema aleasă de echipa noastră pentru marele eveniment din 8 decembrie ”Artistul din Mine” este ”Fifties Hollywood Glamour”
Am ales acestă temă pentru că vrem să facem un omagiu anilor 50. Moda anilor cincizeci nu pare să dispară în epoca contemporană, epoca în care stilul devine o împletire de inovație, cercetare și nostalgie.
Nostalgia pentru eleganță, pentru grija acordată detaliilor, primită și satisfăcută prin ținute care revin să se afirme cu o asemenea determinare, semn al unei mode destinate să rămână mereu de bonton. Pentru contact mă găsiți apăsând aici pe Veronica Make-up

Vă așteptăm să parcurgem împreună misterele Hollywood-ului… exprimate în mod unic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.