”Punk History” – atitudine și spirit liber la ”Artistul din Mine” – 8 Decembrie, Roma, Tenuta Nibea

Româncele, se știe, sunt de cel puțin două categorii: frumoase și uluitor de frumoase!… Totuși, intrând pe mâna artiștilor profesioniști în beauty, toate trec în zona superlativului… 

Echipa despre care vă dezvăluim astăzi și care va participa la spectacolul de la Roma din 8 decembrie, Tenuta Nibea, ”Artistul din Mine”, cu tema ”Punk History”. Iată cum este descrisă de către creatorii ei:

”Am ales stilul Punk, care a fost realizat și readus în timpurile noastre cu un accent artistic, apropo de denumirea show-ului, de către Svetlana Murgasanu, Makeup & Hair stylist, Alexandru Cozac, hair stylist & modern barber, Vlăduț Vârtej, fotograf și Paul Stoia, videograf, echipa care a depus cu drag tot efortul și imaginația, inspirându-ne din anii 70, unde stilul vestimentar cu acelaș̦i nume nu vrea să se lase uitat și revine sezon de sezon cu upgrade-uri menite să̆-l integreze în contemporaneitate fără prea mult efort și care continuă̆ să̆ ne influențeze.

Cultura Punk promovează̆ îndrăzneala, excentricitate, exprimare sau spiritul liber și are un singur scop; ACELA DE A IEȘI DIN TIPAR!…

Punk-ul nu este doar un stil vestimentar, ci o atitudine, un stil de viață artistic cu o estetică mai mult decât evidentă, o exprimare artistică̆ ce nu necesită̆ viu grai. Este moda care reflectă̆ atitudinea față de societatea care nu cunoaște limite și este lipsită̆ de prejudecă̆ți…”

Și acum să aflăm cine sunt artiștii profesioniști ai acestei echipe:

”Mă numesc Svetlana Murgasanu, Makeup & Hair stylist. Pasiunea pentru machiaj și coafură̆ am descoperit-o în adolescență iar din anul 2012 am decis să transform această pasiune într-un job obținând specializări atât pentru machiaj cât și pentru coafură̆. Îmi place tot ce înseamna beauty. Obiectivul meu este să̆ ofer „frumusețe’’ clientelor mele nu înainte de a înțelege viziunea, preferințele și confortul fiecăruia. A fi un make-up-ist și hair stylist profesionist înseamnă să te dezvolți în mod constant, atât prin cursuri de perfecționare cât și prin foarte multă practică̆, pentru a realiza perfecțiunea pe care o dorești iar eu chiar o doresc atât pentru mine cât și pentru clientele mele. Am o satisfacție deosebită atunci când văd clientele că se ridică din fotoliu mai frumoase, mai cu încredere în sine, mai importante. Pentru show-ul ”Artistul din mine” am etalat feminitatea și stilului plin de atitudine prin coafură plină̆ de personalitate și machiajul îndrăzneț și nonconformist!”

”Mă numesc Alexandru Cozac, hair stylist & modern barber. Dintotdeauna am avut o latură artistică foarte accentuată. La vârsta de 21 ani am ales ceea ce m-a atras mai mult, am decis să urmez un curs la o academie regională pentru a deveni hair stylist, continuând cu alte cursuri de perfecționare în domeniul hair styling-ului masculin. Prin mult studiu și muncă am avut o creștere foarte rapidă, pentru o perioada am fost și formator academic ca modern barber.

Acum, după aproape 10 ani, sunt proprietarul salonului Alex Barber Shop. Mai mult ca oricând continui și nu mă voi opri niciodată din cursurile de perfecționare avansată făcute cu hair dresser cunoscuți la nivel mondial cum ar fi: Alan Beak, Josh Lamonaca, Vadim Lastockin etc.”

”Pasiunea pentru fotografie/videografie, a început în urmă cu câțiva ani, când după achiziționarea primului meu aparat Canon T6i, am început să îmi doresc să fotografiez situații cât mai inedite, complexe, și să imprim o viziune artistică în orice fotografiam.

Am ales să-mi urmez pasiunea pentru foto/video, deoarece îmi place să surprind emoția fiecărui moment și să o transform într-o amintire plăcută și durabilă. Mă numesc Paul Stoia și îmi face deosebită plăcere să particip la show-ul ‘’Artistul Din Mine’’ alături de colegii mei, motto-ul nostru fiind: Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu există drum și lasă o urmă!…” – Ne puteți contacta la numerele de telefon de mai jos:

Svetlana Murgasanu, Makeup & Hairstylist: 389 886 3026

Alexandru Cozac, hairstylist & modern Barber: 334 729 7926

Paul Stoia, fotograf/videograf: 3245390997

…vă așteptăm cu emoții și surprize la party ”Artistul din Mine”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.