Radio Vocativ România împlinește cinci ani de emisie

Un radio online, cumva atipic, creat de amatori și profesioniști, cu program non stop online începând cu ziua de 28 februarie 2014.

Născut în ideea de promovare a culturii românești, trecut prin continue transformări, elogiind muzica bună, anii 60,70,80 și nu doar. Împletind genurile de la clasic la hard rock, lăsând să curgă în undă piese chiar și nonconformiste, genuri experimentale sau cu valabilitate de o zi, piese de unică folosință!… Radio Vocativ România există din meritul unei inimoase echipe și, mai ales, din meritul ascultătorilor constanți.

În istoria radioului și-au încrustat numele oameni de bună calitate sufletească și inteligență, amintim astfel pe: Mirela Godină, Claudia Minela, Prof. Gabriel Gherbăluță, Florin Petrache, Elena Stănculescu, Teo Anghel, Prof. Anca Potinteu, Claudia Blotea, Alice Diana Boboc, Raluca Neagu, Dr. Emil Iacob, Corina F. Vatavu, Nuța Istrate Gangan, Eva Razmany, Kovács István, George Sauciuc, Roxana, Andrei Ionel, Alexandru Gheorghiaș, Vasile Dumitru, Luana David, Ligia Gabriela Janik, Lică Barbu, Zaharia Petrache, Liubastra Botezatu, Elena Lucia Sptariu,  Lucia Vulpe, Daniela Mihăeș Deep, Carmen Popescu și …fondatorul grupului de presă, Valeriu Barbu.. lista poate cuprinde și alte nume care au iubit și au muncit la acest post de radio. 

Pe post au fost difuzate și interviuri unice, de exemplu: cu Maia Morgenstern, Ana Blandiana, Luminița Țăranu, Nicolae Țone, Nicolae Băciuț, Răzvan Ducan și mulți alții.

În mod intenționat au fost plasate două nume ale celor mai asidui ascultători în rândul realizatorilor, pentru a le mulțumi, astfel, considerându-i parte din echipa radio.

Emisiuni tematice realizate cu mare efort și talent, cu subiecte de interes general și de mare impact social fac parte acum din marea arhivă a Radioului Vocativ România. Unele dintre acestea au ediții constante săptămână de săptămână, cum ar fi Let’s Rock History of rock și Cărți de la prieteni sau Dacă e marți, sunt eu, marca Gabriel Gherbăluță.

Multă muncă și pasiune, voluntariat continuu pe calea undelor virtuale. Niciun mulțumesc nu poate răsplăti mai bine eforturile celor cinci ani de radio decât rămânerea alături de radio, să-l ascultați și să contribuiți cu sugestii și muncă la rotundul său.

Alături de Radio Vocativ România se află redacțiile Vocativ Plus, Il Romeno, Constant Report, Revista Vocativ, administrația Cenaclului de la Roma și a Editurii Minela, un împreună fructuos și în continuă căutare, în permanentă competiție interioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.