Serile acasă ale Ambasadei – 9 septembrie 2022 – Roma

Vă invităm la o nouă ediție a Serilor acasă ale Ambasadei vineri, 9 septembrie 2022, de la ora 19.00, avându-l ca invitat special pe Ciprian Apetrei, profesor de filosofie, scriitor și jurnalist, autor al volumelor „Aici și acolo”, “Cel de la geam” și al antologiei în două volume „Povești călătoare”, cărți care vorbesc despre identitatea celui care locuiește de un timp semnificativ în străinătate, fără să își uite țara.

În cadrul evenimentului, scriitorul va prezenta în premieră ediția în limba italiană a primului volum al „Poveștilor călătoare”, în prezența mai multor autori ai povestirilor reunite în carte, români care trăiesc în Italia, printre care Camelia Morda Baciu, Gina Dumitriu, Cătălina Curceanu, Lucia Ileana Pop, Elena Loredana Țoc.

Lansarea de carte va fi însoțită de un recital de pian susținut de profesoara Carmen Liliana Mezei. Pentru a confirma participarea la eveniment, vă rugăm să transmiteți un e-mail cu numele și prenumele dvs. la [email protected] până joi, 8 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.