Tu știi să iubești?

Dacă sărbătorim iubirea o dată pe an, suntem mai săraci decât cel ce n-are nimic.
Dacă aducem flori numai în februarie, cred că nu înțelegem din iubire mai mult decât înțelege un It-ist nepasionat de grădinărit, din misterelele solurilor… Și dacă numai o dată-n an e despre cifra 2, atunci ne pierdem în adunări și scăderi. Degeaba avem FB la matematică.
Te invit azi, drag cititor, să îți faci o revizie a anului cea trecut, în care să-ți scrii pe foile sufletului, ce-ai dat și ce-ai primit.

Sentimente, zic. Ce loc a ocupat iubirea-n viața ta în anul care a trecut? De câte ori ai spus cuiva TE IUBESC? și de câte ori ți s-a spus? Fii tu însuți, sincer și deschis, și caută rețeta fericirii în cartea inimii tale.
N-o vei gasi la mine. Nici la alții. Numai în inima ta. Nu încerca să crești fără iubire. E primul pas. Și nu încerca să fii altcineva în luna iubirii. Fă-ți rai din ce ai, oricât de banală ți-ar părea expresia asta! Iar dacă ești singur și crezi că nimeni nu te iubește, vino să semnezi singurătatea, AICI! nu te gândi că n-ai nimic, căci e de-ajuns că te ai pe tine! Că ești acolo unde ești, făcând ce faci, nu e întâmplător! Și de nu-ți place unde ești, fii sigur că de tine depinde să pleci!

Iubirea e despre cât dai de la tine, să aibă alții! Despre cât te uiți la oameni fără să-i judeci și despre cât ești dispus să aștepți pentru a deveni persoana de care lumea are nevoie!
14 februarie nu e NUMAI despre iubirea romantică, ci despre iubirea de sine si de Dumnezeu. Despre cât timp vei putea trăi fără ea și despre cum poți sfinți clipa, iubind întreaga lume.
Iubirea e despre iubire. Iar luna iubirii este de 12 ori într-un an. Și de 365 de ori. În 365 de zile. Pentru că nimic nu se naște fără iubire și nimic nu trăiește departe e ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.