Un preşedinte matol în faţa ta

Aseară 02.06.2020, în jurul orei 2200 la Digi TV a intervenit prin telefon Traian Băsescu complet incoerent...

Un preşedinte matol în faţa ta

Aseară 02.06.2020, în jurul orei 22.00 la Digi TV a intervenit prin telefon Traian Băsescu complet incoerent…

…abia reuşind să pronunţe cuvintele, pentru că era beat rangă, aşa cum a fost de multe ori chiar în direct la mai toate televiziunile din România…

…un alcoolic hăhăit care a făcut politică în numele românilor și care nu s-a sfiit să apară beat la televizor.

El a fost intervievat prin telefon de Claudiu Pândaru, un mare ziarist de la emisiunea “În faţa ta” care ar mai putea fi numită şi “În spatele tău”, pentru că…

…este o emisiune cu doi moderatori fără direcţie, fără început şi fără sfârşit, perfect absurdă dar numai după o pauză de publicitate, o pauză de jumătate de emisiune.

Dacă ar fi să-l ai chiar acum pe cel care-ţi poate influenţa viaţa, destinul, personalitatea şi ai vrea să-l ai în faţa ta, ce l-ai întreba?

Nu l-aş întreba nimic, domnule Pândaru, pe Băsescu aş vrea să-l am tot timpul în spatele meu şi nici acolo.

Staţi liniştit, Băsescu a stat în spatele multora când se numea Petrov.

Dincolo de ceaţa vorbelor, mesajul lui Băsescu a vrut să spună că Trump va pierde alegerile după incidentul cu negrul strangulat mortal cu piciorul de un poliţist.

Spre deosebire de Trump, care nu a făcut nimic sau nu are nicio vină că este un dobitoc și a fost ales preşedinte, Băsescu a lovit un copil în gură cu pumnul, după care…

…a venit la televizor plângând în plină campanie electorală şi i-a cerut lui Dinu Patriciu să-i fie ruşine.

După ce i s-a arătat filmul în direct la una dintre televiziuni, Băsescu, care în prima fază a dispărut în limuzină în faţa ziariştilor, a doua zi s-a repliat, spunând că…

…filmul a fost o făcătură ordinară şi, bineînţeles, după un puseu lacrimogen a îndreptat atenţia spre Dinu Patriciu.

În fine, Trump nu ar fi putut face niciodată în America, ceea ce a făcut Băsescu în România.

Imediat după incidentul cu filmul, lovind un copil în gură, a apărut un comunicat de la un mare laborator de filme din România care a întărit faptul că filmul a fost o făcătură.

Niciun laborator de filme din America privat sau de stat nu ar fi avut curajul să mintă în favoarea lui Trump, nu pentru că i-ar fi fost frică de cineva, ci pur şi simplu pentru că s-ar fi făcut de rahat, ca să nu folosesc un cuvânt mai colorat.

Dar filmul cu Băsescu lovind un copil în gură nu a fost o făcătură.

Sergiu Nicolaescu, ţin foarte bine minte, a intervenit la ştiri la televiziunea naţională spunând că îşi dă viaţa, îşi pune viaţa la bătaie, că filmul acela nu a fost fals şi nu are cum să fie.

Dar asta nu a oprit în niciun caz evenimentele stranii din viaţa unui matol ajuns preşedinte.

A urmat episodul Steaua, ”la steaua care-a răsărit când erai criţă” – Băsescu este filmat închinând paharul şi bând alături de Becali, iar dimineaţă…

…după o noapte de petrecere cu ceai de sunătoare şi mentă, se urcă în maşină şi pleacă acasă, dând un interviu mai mult din mers prin portiera deschisă.

Nu, staţi liniştiţi, niciodată Trump în America nu a făcut ce-a făcut Băsescu în România.

Nu vreau să-mi amintesc toate episoadele matoale, trec peste episodul cu “ţiganca împuţită” şi marea promisiunea ”că-mi dau demisia în cinci minute dacă parlamentul mi-o cere”…

…nu mai vorbesc despre ieşirea în Piaţa Universităţii şi plecare în trombă, când i-a sărit lui Băsescu din limuzină o armă de asalt SPP care pur şi simplu a fost uitată acolo pe caldarâm, arma fiind ridicată de un poliţist de la circulaţie care nu i-a venit să creadă.

Să-ţi uiţi arma în mijlocul drumului?!

Trebuie să fii prost tare sau mucles de beat, ca Băsescu în direct.

Trump apare la televiune cât este el de prost, dar niciodată nu o să aibă curajul să apară băut în faţa CNN, cum a apărut Băsescu la Digi, pentru că ştie ce înseamnă asta – înseamnă să-ţi dai foc la valiză ca preşedinte, ca om în general sau creatură de peşteră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.