ZILELE REVISTEI CONVORBIRI LITERARE

În perioada 20-22 aprilie 2018, la Iași va avea loc cea de-a XXII-a ediție a ZILELOR REVISTEI CONVORBIRI LITERARE. Evenimentul va debuta vineri 20 aprilie 2018, ora 17.00, la sediul Filialei Iași a USR, Casa cu Absidă, cu prezentarea filmului Convorbiri cenzurate și cu simpozionul Revista Convorbiri Literare, creatoare de conștiință națională.
Sâmbătă, 21 aprilie 2018, de la ora 9.30 la Casa cu Absidă va avea loc simpozionul Revista Convorbiri Literare, promotor al unității naționale și lansarea volumului Iașiul, leagăn al unirii neamului românesc 1916-1918. Reminiscențe și însemnări, de N.A. Bogdan.
De la ora 17.30 sunteți așteptați la Primăria Municipiului Iași, Sala „Vasile Pogor”, pentru a participa la Conferința: Posteritatea critică a lui E. Lovinescu, susținută de academicianul Eugen Simion. Festivitățile se încheie cu un podium poetic, momente muzicale și ceremonia de acordare a premiilor anuale ale Revistei Convorbiri Literare, a Premiului Național „Titu Maiorescu” pentru Critică Literară și a Premiului Național „Iacob Negruzzi” pentru cea mai bună revistă literară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.