New York: Un elicopter s-a prăbușit pe acoperișul unei clădiri – pilotul mort

Un elicopter s-a prăbușit pe acoperișul unui zgârie-nori din New York, la intersecția 787 pe Seventh Avenue, în inima Manhattan-ului.

Aeronava, la momentul impactului, a luat foc: locuitorii clădirii au simțit impactul ca pe un cutremur. Clădirea, 230 metri înălțime, a fost evacuată.

Nu se știe în acest moment dacă elicopterul a folosit încercarea de a ateriza pe acoperișul clădirii de 54 de etaje, unele zgârie-nori din Manhattan prevăd piste speciale pentru aeronave. Se pare că chiar înainte de accident elicopterul a fost văzut în picaj.

Guvernatorul Andrew Cuomo a spus că a fost „o aterizare de urgență care a mers prost,” și că „se pare că există victime.” El a adăugat: ”din 2001 suntem mereu în alertă extremă. Dar nu avem nici o indicație că a fost un atac. Doar o încercare de aterizare care a mers prost.”

Pompierii din New York confirmă că există cel puțin o victimă în accidentul elicopterului: Acesta este pilotul aeronavei. La bord – potrivit mass-media locală – nu au existat alți pasageri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.