Angajează un asasin să-i omoare fosta soție înscenând un accident

Criminalul ar fi trebuit să fie plătit după moartea femeii și a avocatului său, dar poliția a dejucat planul.

A angajat un ucigaș să-i ucidă fosta soție într-un accident de mașină și, dacă ar fi fost  necesar, ucigașul și-ar fi putut folosi și arma de foc. Potrivit planurilor, asasinul ar fi trebuit să elimine mai întâi femeia, apoi pe avocatul ei, după care ar fi primit plata… de la angajatorul de 50 de ani, din provincia Messina. Totuși, poliția a dejucat totul și l-a arestat pe fostul soț.

Povestea a început în 2016 când fosta soție, după amenințări și violență, a cerut divorțul și a denunțat omul care fusese condamnat la închisoare și a primit interdicția de a se apropia.

Cu toate acestea, măsura nu a fost suficientă pentru a dilua sentimentele de răzbunare a fostului soț, care a instalat chiar și un receptor GPS în interiorul mașinii femeii, în scopul de a controla mișcările sale. Potrivit investigațiilor, el a supus-o, de asemenea,unei urmăriri în fiecare zi.

Situația a degenerat până când, în 2018, femeia a fost contactată de un personaj necunoscut care i-a spus intențiile ucise ale bărbatului.

De acolo, investigațiile Poliției au fost declanșate, care au reușit să facă față, dejucând planul criminal înainte ca fostul soț să fi reușit să îl ducă la îndeplinire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.