Lua ajutor social de la stat dar conducea Porsche – arestat pentru trafic de droguri

Paolo Nastasi, în vârstă de 41 de ani, din Floridia, în zona Siracusei, arestat pentru deținerea a 120 de grame de cocaină în scop de trafic de droguri, ascunse la domiciliu în funduri duble ale cutiilor de băuturi și un mic stingător de incendiu.

Surprins la bordul unui Porsche Macan proprietatea lui. Culmea e că Nastasi este beneficiar al venitului de cetățenie. Avea 600 de euro.

GF îl țineau sub control pe omul de 41 de ani care zbura adesea la bordul unui SUV de lux, astfel încât să dea naștere suspiciunii din partea Poliției că ar fi implicat în mod clar în fapte ilegale.

Nastasi avea în buzunar o sumă mare de bani, fără să știe cum să justifice originea. Acest lucru a permis să fie declanșată o percheziție în casa sa, unde, datorită și nasului infailibil al unui câine de la anti-droguri, 327 doze de cocaină și alte mii de euro au fost găsite ascunse în hota bucătăriei.

Bărbatul, care obișnuia să umble în Porsche …iar pentru Inps, era sărac, atât de mult încât a primit venituri cetățenești, a fost arestat și dus în închisoarea din Siracuse. Acuzația este de detenție și trafic de droguri. Va da socoteală și pentru ajutorul de stat… Cine și cum i-o fi aprobat ajutorul social?


Renta de cetățenie din ce în ce mai mult în haos. La câteva luni după începerea operațiunii acordării acestui venit celor fără… semnele unei eșecuri reale a jumătății a ceea ce trebuia să fie instrumentul cheie pentru combaterea sărăciei se înmulțesc.

Pe de o parte, revocarea cecului ajutorului a început pentru aproximativ 100 de mii de familii care nu au depus integrările solicitate. Pe de altă parte, așa-numita fază a doua este blocată la linia de pornire, care prevede convocarea beneficiarilor la centrele de angajare pentru pactul de angajare. Și, parcă nu ar fi suficient, cazurile de subvenții false sau chiar cazuri judiciare sunt din ce în ce mai frecvente.

Cu alte cuvinte, starea de implementare a venitului de cetățenie are mai multe umbre decât lumini. Într-adevăr, umbrele întunecă puținele lumini. Pentru început, există capitolul revocare.

La birourile INPS verifică documentele trimise, dar conform ultimelor zvonuri, familiile care primesc aviz pentru revocarea tratamentului ar fi de peste 100 de mii: în practică, unul din zece dintre cei care îl primesc (totalul e de 943 mii).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.