O femeie din Colorado povestește noua realitate devastatoare după ce a fost împușcată în față, luna trecută

O femeie, de 20 de ani, împușcată în față în timpul unui presupus atac de furie în stradă își spune povestea: „Totul acum este diferit”.

Suspectul în vârstă de 16 ani a împușcat-o pe Karen Escamilla în față, trimițând glonțul prin obraz și în sinusuri. Potrivit People.

O femeie din Colorado vorbește despre noua ei realitate devastatoare după ce a fost împușcată în față, luna trecută.

Karen Escamilla se luptă să-și accepte starea actuală după ce a fost împușcată pe 11 octombrie în Thorton, ceea ce a lăsat-o cu răni grave la față și la maxilar, potrivit KDVR.

„Acest lucru nu este ceea ce sunt eu”, a spus ea pentru presă în timpul unui interviu recent. „Voi fi din nou normală, și sper să pot să las asta în urmă și să merg mai departe”

Escamilla, în vârstă de 20 de ani, conducea prin orașul Colorado, când a fost împușcată la față de un băiat de 16 ani, care nu a fost imediat identificat,  în timpul unui atac de furie, potrivit KDVR.

Glonțul a traversat obrazul lui Escamilla și s-a strecurat în sinusurile ei, lăsându-i maxilarul zdrobit în șapte locuri. A fost internată imediat în unitatea de terapie intensivă, unde medicii au reparat rana obrazului și i-au cusut temporar gura, și va trebui să stea așa  timp de două luni.

În prezent sunt așteptate alte proceduri chirurgicale, deoarece unele dintre fire, care au făcut comunicarea lui Escamilla incredibil de dificilă, trebuie să rămână în gură ceva timp, potrivit KDVR.

„Trebuie să las să se recupereze rana înainte de a putea face orice altă operație”, a explicat ea. „Totul este diferit: cum mă trezesc, cum vorbesc, cum mănânc.”

Într-o postare din 25 octombrie pe Facebook, la scurt timp după primul ei control, Escamilla a dezvăluit că incidentul a determinat-o să piardă tot osul și paleta din interiorul gurii, precum și osul de sub nas și a suferit o fractură în partea dreaptă a feței.

„Osul [din gura mea] trebuie să supraviețuiască pentru a avea dinți din nou”, a explicat ea. „Îmi lipsește osul de sub nas, ceea ce înseamnă că ceea ce mănânc îmi iese din nas. Deoarece umflarea a scăzut, nu mai pot vorbi, acum trebuie să scriu totul.”

Săptămâni mai târziu, Escamilla a dat o altă actualizare, spunându-le amicilor săi că în decembrie nu vor mai fi în contact cu firele, dar nu va putea mesteca până la jumătatea anului 2020.

El a dezvăluit, de asemenea, planul medicului său pentru următoarele luni, care ar include luarea unei bucăți de os de la picior și implantarea acesteia în maxilarul său pentru a repara locul.

Escamilla a adăugat că operația, pe care medicul ei a prezis-o va avea loc în martie, ar fi forțat-o să rămână într-un tub timp de două săptămâni, cu o distribuție pe picior și să petreacă cel puțin o săptămână în terapie intensivă.

„Partea incredibilă este că maxilarul meu inferior este intact și nu a fost făcută niciun prejudiciu”, a scris ea. „După această intervenție, dacă Dumnezeu vrea, următoarele intervenții chirurgicale vor fi mai bine.”

În timp ce Escamilla se concentrează asupra viitoarelor intervenții chirurgicale și recuperare, tânăra de douăzeci de ani se luptă și cu costurile financiare ale procedurilor sale.

Iubitul ei, Isaia Wright, a declarat pentru KDVR că asigurarea ei nu acoperă costul de a fi transportată la un alt spital și a unei operații considerate „cosmetice”.

„Este foarte greu să te concentrezi asupra cheltuielilor medicale atunci când te concentrezi atât de mult pe recuperarea ta, deoarece acesta este într-adevăr obiectivul final, este să te recuperezi în fiecare zi”, a spus ea pentru People.

Pentru a atenua povara financiară, Wright a ajutat la crearea unui GoFundMe pentru acest caz, care de atunci a strâns peste 10.000 de dolari.

În ceea ce privește bărbatul suspect, KDVR relatează că a fost arestat și judecat de mai multe acuzații, inclusiv tentativa de omor.

Deși viața sa s-a schimbat într-o clipă, Escamilla nu are decât o atitudine optimistă, să continuie: „Sunt recunoscătoare că sunt încă în viață”

„Îmi împărtășesc povestea pentru că nu sunt o victimă, sunt un supraviețuitor și acest lucru nu mă va defini”, a adăugat ea. „Acest lucru nu mă face decât mult mai puternică, un glonț nu mă va opri niciodată și nici pe familia mea.” (foto înainte de incident)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.