Excelența italiană în pizza pe mâna ardelencelor la Colosseum: La Prezzemolina!

Acum trei ani, trei ardelence, mamă și două fiice, frumoase și harnice, au îndrăznit să deschidă o pizzerie chiar în inima Romei, la un pas de forumul roman, la doi pași de Colosseum, chiar pe Via del Colosseo, 1.

Monica, Diana și Ioana, din inima Ardealului au descălecat la Roma, cu dorul de țară și ambiția de a reuși oriunde, împreună cu Giani, un strălucit arhitect sicilian, ”padre di famiglia” ardelencelor, au visat, au năzuit, au început cu îndrăzneală să-și pună visul în faptă și, iată, le-au trebuit doar trei ani pentru ca să devină ”o voce” distinctă în pizza.


Pagina de Facebook La Prezzemolina, orarul este zilnic între orele 10.00-20.00


Sute de turiști le trec zilnic pragul, aproape toți cei din jur își servesc prânzul aici, La Prezzemolina, în traducere românească ar suna cam așa: La Pătrunjeluța!!!

Produse proaspete, aluatul lievito madre, cum cere excelența, timpii și temperaturile de coacere secret de bucătărie!… Ingrediente de cea mai bună calitate și… spectacolul: pizza la superlativ…


CITEȘTE ȘI Vacanțe Romane – foileton – „La Prezzemolina”


Gustul nu se poate descrie, așa că vă invităm să intrați aici și să gustați apoi … să povestiți cum a fost!… Iar dacă deja știți înaintea mea despre La Prezzemolina, comentați mai jos mărturisind experiența voastră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.