A aruncat o sută de mii de dolari la coșul de gunoi – biletul lotto a fost regăsit

Un bărbat din Carolina de Sud și-a încercat șansele cu un bilet de loterie câștigător în valoare de 100.000 USD și a reușit de fapt să solicite banii după ce a aruncat accidental biletul la coșul de gunoi.

Câștigătorul susține că a aruncat biletul Palmetto Cash 5 după ce a verificat greșit numerele câștigătoare pentru ziua precedentă și a presupus că a pierdut.

El și-a dat seama de greșeala abia a doua zi când a văzut rezultatele desenului din 24 ianuarie și a constatat că a potrivit cu succes toate cele cinci numere din desen: 9, 15, 25, 27 și 30.

„Nu mi-a venit să cred”, a spus el la loteria din Carolina de Sud. Din fericire, a reușit să recupereze biletul din coșul de gunoi și să-și revendice premiul.

Acum intenționează să folosească câștigurile pentru a înființa un fond universitar pentru nepoții săi și pentru a dona restul pentru caritate.

Șansele de a câștiga acel premiu de loterie sunt de 1 la 501.942, dar probabil că aceste cote sunt mai mari dacă câștigătorul trebuie să sape și în gunoi pentru a găsi biletul, așa că nu uitați să verificați întotdeauna numărul dvs. înainte de a le arunca în coșul de gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.