Un om plin de compasiune din Michigan a arătat că onestitatea este într-adevăr cea mai bună cale după ce a înapoiat fericit câteva mii de dolari în numerar pe care le-a găsit în interiorul unei canapele second hand, recent achiziționate.

Howard Kirby cumpărase canapeaua din magazinul Ossowo Habitat for Humanity luna trecută, dar după ce s-a relaxat pe ea timp de câteva săptămâni, a găsit-o ciudat de incomodă. Scrie goodnewsnetworg.org

Când fiica a sfârșit prin a desface pernele în speranța de a îmbunătăți canapeaua, au fost șocați să găsească …sute de bancnote ascunse înăuntru. În total, Kirby și fiica lui au scos 431717 dolari în bani din pernele canapelei.

Avocatul lui Kirby i-a spus că nu are obligația de a returna banii, dar totuși a considerat că este de datoria sa morală să contacteze proprietarul inițial.

După ce a sunat la magazinul Habitat for Humanity, a aflat că acea canapea a fost donată de Kim Fauth-Newberry, în decembrie. Tocmai a donat canapeaua de când a moștenit-o de la bunicul său, după ce a murit anul trecut.

Nu numai că a fost șocată când a aflat despre existența banilor de la ReStore, dar a fost, de asemenea, mai uimită să audă că Kirby îi va da fiecare bănuț.

„Este ceva nebunesc”, a spus el pentru WNEM. „Este absolut fantastic.”

Kirby le-a spus mai târziu reporterilor că ar fi putut folosi banii pentru un nou acoperiș la casa sa, dar era mai fericit să știe că a făcut ceea ce trebuie.

„Mereu m-am gândit, ce aș fi făcut dacă s-ar întâmpla …și acum știu”, spune Kirby, „și mă face să mă simt bine”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.