Ambii părinți au murit intoxicați cu monoxid de carbon – MIRACOL: copilul de cinci luni a supraviețuit

"Nu ne explicăm cum a supraviețuit copilul, har de la Dumnezeu"

Autoritățile spun că este un miracol faptul că un copil de doar 5 luni a supraviețuit alături de părinții săi, ambii morți, într-o casă cu nivelul de monoxid de carbon peste limita supraviețuirii.

Părinții, cu vârsta de 19 ani, au fost găsiți morți miercuri dimineață, din cauza intoxicației cu monoxid de carbon într-o casă din Battle Creek, Michigan. Copilul a fost transportat la spital pentru analize și îngrijiri.

„Nu ne explicăm cum a supraviețuit copilul, har de la Dumnezeu”, a declarat sergentul detectiv Todd Elliott, de la Departamentul de poliție Battle Creek la o conferință de presă miercuri.  „Vorbind cu personalul medical, date fiind nivelurile de monoxid de carbon care au fost măsurate în acea casă, și care au ucis adulții, copilul nu ar fi avut cum supraviețui.”

În toate părțile casei, senzorii anchetatorilor au măsurat peste de două ori mai mult nivelul de gaz toxic, decât ar fi fost nevoie pentru a ucide pe oricine s-ar fi aflat în interior.

„Doar a supraviețui într-o astfel de concentrație de monoxid de carbon, iar acest lucru este confirmat de personalul medical, este pur și simplu incredibil”, a spus Elliott.

Un antreprenor, care a venit să facă lucrări la casă, a găsit copilul pe saltea, lângă părinții săi lipsiți de viață și imediat a sunat la 911, potrivit Poliției.

„Acesta a fost un accident casnic teribil în care cei doi tineri au murit…”, adaugă Elliott, apoi,  „…din păcate, evenimentul tragic are ca motiv faptul că ei nu au pornit ventilația corespunzătoare, odată cu soba”.

Anchetatorii spun că nimeni nu ar fi trebuit să fie rămas în interior în timp ce casa se afla în renovare și că nu sunt semne că ar fi vina lucrătorilor, ei cred că tinerii, cuplul, neavând un vehicul au decis să rămână în casă din cauza condițiilor de iarnă ale drumurilor sau nu au avut unde merge.

Serviciile de protecție a copilului sunt în acțiune acum să găsească și să avizeze rudele care ar putea avea grijă de copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.