Amenințări cu moartea și bătăi crunte aplicate soției – Arestat

Omul va trebui să răspundă pentru maltratare. Femeia a fost găsită în apartament unde cei doi locuiesc împreună cu cei patru copii ai lor.

Cu lacrimi în ochi, tremurând și cu o vânătaie puternică pe umăr – așa au găsit-o polițiștii pe o femeie, după un apel de urgență.

O poveste despre violență și amenințări la care femeia a fost victimă până la arestarea soțului ei de 45 de ani. Cei doi s-au întâlnit în 2003 și s-au căsătorit în 2013. Viața pentru ea și cei patru copii ai cuplului s-a schimbat în ultimii doi ani, de atunci de când omul, probabil, din cauza unui intens consum de droguri, a început să facă datorii și să ceară bani tot timpul.

Ceartă, agresiune fizică și verbală continuă, culminând cu amenințarea stropirii cu benzină și cu datul focului, atunci când femeia, exasperată, l-a informat că ar vrea să-l părăsească. Asta l-a scos la maxim din sărite amenințând-o că dacă îndrăznește să părăsească apartamentul cu copiii ei, o ucide.

Datorită intervenției poliției, alertată de mama victimei, pentru că femeia care nu a avut niciodată curajul să-și denunțe soțul, coșmarul ei s-a sfârșit. Astfel, omul de 45 de ani a fost arestat și dus la penitenciarul Regina Coeli din Roma. El va trebui să răspundă în fața autorității judiciare pentru violențe în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.