Amenințări cu moartea și bătăi crunte aplicate soției – Arestat

Omul va trebui să răspundă pentru maltratare. Femeia a fost găsită în apartament unde cei doi locuiesc împreună cu cei patru copii ai lor.

Cu lacrimi în ochi, tremurând și cu o vânătaie puternică pe umăr – așa au găsit-o polițiștii pe o femeie, după un apel de urgență.

O poveste despre violență și amenințări la care femeia a fost victimă până la arestarea soțului ei de 45 de ani. Cei doi s-au întâlnit în 2003 și s-au căsătorit în 2013. Viața pentru ea și cei patru copii ai cuplului s-a schimbat în ultimii doi ani, de atunci de când omul, probabil, din cauza unui intens consum de droguri, a început să facă datorii și să ceară bani tot timpul.

Ceartă, agresiune fizică și verbală continuă, culminând cu amenințarea stropirii cu benzină și cu datul focului, atunci când femeia, exasperată, l-a informat că ar vrea să-l părăsească. Asta l-a scos la maxim din sărite amenințând-o că dacă îndrăznește să părăsească apartamentul cu copiii ei, o ucide.

Datorită intervenției poliției, alertată de mama victimei, pentru că femeia care nu a avut niciodată curajul să-și denunțe soțul, coșmarul ei s-a sfârșit. Astfel, omul de 45 de ani a fost arestat și dus la penitenciarul Regina Coeli din Roma. El va trebui să răspundă în fața autorității judiciare pentru violențe în familie.