Asistentă la maternitate – a schimbat între ei peste 5000 de copii pentru ca… să se distreze!

Web Hosting

„Schimbam copii pentru distracție. Deci, dacă frații și surorile tale au pielea foarte închisă la culoare și tu o ai mai deschisă, este probabil că te-am schimbat, și îmi pare foarte rău pentru asta.”

„L-am găsit pe Dumnezeu și am renăscut – a explicat femeia la un ziar zambian – și, astfel,  nu vreau să mai ascund nimic: în cei 12 ani în care am lucrat ca asistentă medicală la maternitate, am schimbat în pătuțurile lor despre 5000 de nou-născuți”.

Dar, acum că mai are puțin de trăit, și-a dat seama că are conștiința prea încărcată și speră că mă poate fi iertată.

”De asemenea, îi rog pe zambieni să mă ierte pentru tot răul pe care l-am făcut copiilor nevinovați. Am cauzat divorțul unor cupluri care, deși erau loiale, s-au gândit la o trădare după testul ADN. Am făcut mamele să alăpteze și să crească bieții copii care nu erau a lor”

În 12 ani de muncă, asistentă medicală în secția de maternitate a unui spital din Lusaka, Zambia, a schimbat în pătuțuri cel puțin 5000 de copii. O practică pe care femeia, Elizabeth Mwewa, a decis să o mărturisească pentru că… „având o tumoare în stadiul final, mai am puțin de trăit.”

Facebook Comments