Asistentă la maternitate – a schimbat între ei peste 5000 de copii pentru ca… să se distreze!

„Schimbam copii pentru distracție. Deci, dacă frații și surorile tale au pielea foarte închisă la culoare și tu o ai mai deschisă, este probabil că te-am schimbat, și îmi pare foarte rău pentru asta.”

„L-am găsit pe Dumnezeu și am renăscut – a explicat femeia la un ziar zambian – și, astfel,  nu vreau să mai ascund nimic: în cei 12 ani în care am lucrat ca asistentă medicală la maternitate, am schimbat în pătuțurile lor despre 5000 de nou-născuți”.

Dar, acum că mai are puțin de trăit, și-a dat seama că are conștiința prea încărcată și speră că mă poate fi iertată.

”De asemenea, îi rog pe zambieni să mă ierte pentru tot răul pe care l-am făcut copiilor nevinovați. Am cauzat divorțul unor cupluri care, deși erau loiale, s-au gândit la o trădare după testul ADN. Am făcut mamele să alăpteze și să crească bieții copii care nu erau a lor”

În 12 ani de muncă, asistentă medicală în secția de maternitate a unui spital din Lusaka, Zambia, a schimbat în pătuțuri cel puțin 5000 de copii. O practică pe care femeia, Elizabeth Mwewa, a decis să o mărturisească pentru că… „având o tumoare în stadiul final, mai am puțin de trăit.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.