Astăzi este Ziua ”Z” pentru Guvernul Dăncilă: moțiunea va decide cine va guverna țara

Atâta de mică șansă mai are… Vrea să zică Viorica Dă-n-cilă în fotografie!…

Optimismul e împărtășit de ambele tabere. Cei de la PSD sunt încurajați de întoarcerea în partid a doi colegi care plecaseră la ProRomânia. Însă aceștia nu semnaseră moțiunea.

Citește și: Cade sau NU cade Guvernul Dăncilă? – PNL a depus moțiunea

Adversarii cabinetului își fac deja planuri pentru ce va fi după căderea guvernului, în timp ce Viorica Dăncilă e cu gândul la remanierea echipei.

Votul asupra moțiunii de cenzură este programat în cursul acestei dimineți.

Documentul a fost semnat de 237 de parlamentari, iar guvernul poate fi demis cu 233 de voturi.

Ludovic Orban a declarat că moțiunea de cenzură va avea câștigă de cauză în proporție de 100%, iar Guvernul Dăncilă va pleca de la putere. Președintele PNL a adăugat că toți liberalii vor fi prezenți în plenul reunit și vor vota moțiunea la vedere.

Românii, în marea lor parte, doresc să scape de PSD dar, totodată, nici mari speranțe nu își pot pune în liberalii (adică tot ex-feseniști) coalizați cu alte ”haite” politice care ar urma la guvernare în cazul unei treceri a moțiunii…

Oricum ar ieși azi votul, țara tot la mâna șacalilor va fi… se schimbă doar interfața în spatele căreia stau aceleași hiene!… Rău cu PSD dar nu mai puțin rău cu ce ne-ar putea aștepta…

Soluția? Desființarea tuturor partidelor politice care au dăunat țării în ultimii 30 de ani, eliminarea de pe scena politicii a tuturor politicienilor care s-au perindat la ciolan și au contribuit la nenorocirea României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.