Avion pus în carantină la New York

Un avion al unei mari companii aeriene, care a aterizat la New York, a fost pus sub CARANTINĂ după ce 100 de pasageri s-au simţit rău

Autorităţile americane au instituit stare de carantină în cazul unui avion de pasageri care a aterizat miercuri dimineaţa la New York, după ce aproximativ 100 de pasageri s-au plâns că se simt rău, informează site-ul postului NBC.

Zborul Emirates 203, de la Dubai la New York, cu aproximativ 500 de pasageri la bord, a aterizat miercuri dimineaţă la Aeroportul John F. Kennedy din New York.

Trei persoane au fost transportate la spital după ce avionul a aterizat, iar alte aproximativ o sută au indicat că se simt rău, potrivit unei surse din cadrul autorităţilor, astfel că s-a decis instituirea stării de carantină.

Primăria oraşului New York a confirmat că un avion a aterizat la aeroportul JFK cu mai mulţi pasageri bolnavi, precizând că aeronava a fost pusă sub carantină. Primăria a mai indicat că aeronava a avut o escala la Mecca, unde în acest moment se înregistrează un număr ridicat de persoane bolnave de gripă.

Oficiali din cadrul Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) erau în stare de alertă încă dinainte de aterizarea avionului.

Compania aeriană Emirates a comunicat că aproximativ zece pasageri primesc îngrijiri medicale şi urmează ca în scurt timp să le fie permis celorlalţi pasageri să coboare din avion.

Surse din cadrul autorităţilor americane au declarat că între şapte şi zece persoane de la bord au fost transportate la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.