Băiețelul de 1 an, cu sindrom Down, are o primă întâlnire emoționantă cu sora sa nou-născută

Băiețelul de 1 an, cu sindrom Down, are o primă întâlnire emoționantă cu sora sa nou-născută

Ashlyn Williams din Richland Township, Arkansas a fost inițial îngrijorată de faptul că fiul ei de 1 an, Brooks, ar putea fi gelos pe noua sa soră Collyns, când familia a adus-o pentru prima dată acasă de la spital, pe 17 martie. Scrie People.

Spre uimirea ei, când Ashlyn i-a pus soțului ei în brațe pe Collyns, Brooks s-a îndrăgostit imediat de ea.

Un videoclip viral îl arată pe Brooks, care are sindromul Down, chicotind și cum zâmbește în timp ce își privește sora, aflându-se în poala tatălui ei.

Și mai surprinzător, Brooks se pune imediat pe plâns când Ashlyn o ridică pe Collyns și i-o scoate din vedere.

„O vrei înapoi? Bine, bine, bine, bine, bine ”, se aude Ashlyn.

Secunde mai târziu, Brooks zâmbește din nou de bucurie, în timp ce mama lui o întoarce pe Collyns înapoi. Ba chiar se apropie puțin pentru a o vedea mai bine.

„Când a întâlnit-o pentru prima dată în spital, a reacționat exact în același mod, așa că a trebuit să-l surprindem într-un videoclip”, a adăugat el. „Este un băiat atât de iubitor și am fost atât de măguliți de reacția lui!”

Aproximativ unul la 700 dintre copii se nasc cu sindromul Down, fapt care apare atunci când un individ se naște cu o copie suplimentară a cromozomului 21, conform Centrelor de control și prevenire a bolilor.

În jur de 6.000 de bebeluși în fiecare an, doar în Statele Unite, se nasc cu condiția cromozomială mai sus scrisă. În întreaga lume cifrele sunt impresionante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.