Braconaj: Pădurar sfâșiat de un porc mistreț – nu a mai putut fi salvat

Tragedie la vânătoare. Un pădurar în vârstă de 57 de ani din Satu Mare a murit sfâșiat de un mistreț pe care a încercat să îl împuște ilegal. Animalul rănit l-a atacat pe bărbat și i-a provocat leziuni care au dus la deces, relatează hotnews.ro.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar de moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.
Potrivit sursei citate, un pădurar în vârstă de 57 de ani a încercat, luni seară, să împuște un mistreț în localitatea Dobra, fără a avea drept de vânătoare. Bărbatul a rănit animalul, iar acesta l-a atacat și i-a provocat leziuni care au dus la deces.
„Bărbatul a fost dus la un centru medical de permanență, dar nu s-a mai putut face nimic, astfel că a fost constatat decesul. Cazul este cercetat ca moarte suspectă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, a spus Cochera. În cadrul anchetei a fost ridicată arma de vânătoare folosită de pădurar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.