Campania Oferă unui copil un ghiozdan plin cu rechizite

Un copil needucat înseamnă un viitor sumbru țării dar, totodată și copiilor tăi înstăriți. Vor trebui să trăiască printre …disperați…

O tânără din Teleorman a înființat un grup pe o rețea de socializare în care prezintă cazuri ale unor copii din familii cu probleme financiare.

Așa a reușit să aducă un zâmbet pe chipurile a sute de copii, de Crăciun și de Paște. Acum, Cristina încearcă să strângă de la oamenii cu suflet mare ghiozdane și rechizite pentru 200 de copii, astfel încât școala să înceapă frumos și pentru ei. Scrie stiritvr.ro

Cristina are 21 de ani și a crescut printre preoți, așa că a știut de mică ce înseamnă empatia și dragostea pentru semeni.

Ideea de a ajuta copiii sărmani din Teleorman i-a venit anul trecut, în preajma Crăciunului, când a înființat, online, grupul Împreună aducem zâmbete.

Pentru a identifica acești copii a apelat la ajutorul preoților și tot prin intermediul lor darurile ajung acolo unde trebuie.

Este vorba despre peste 200 de copii cărora oamenii cu suflet le pot oferi un ghiozdan plin cu rechizite.

Cristina învață și lucrează în București, însă spune că niciodată nu își va uita locurile natale și pe oamenii care vor avea nevoie de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.