Cât pretinde statul ”drept de șmecher” din munca ta? – (fără nicio legătură cu data zilei)

Salariații sunt proprietatea statului și sunt ”vânduți” la privat iar asta nu se numește sclavie?

Cât pretinde statul de la un om care muncește, să luam doar un exemplu, în construcții, la firme private, desigur.

Am căutat să aflăm dacă statul nu cumva ajunge să primească mai mult decât primește cel care muncește. Am găsit chiar și un site care oferă baze de calcul instant, priviți mai jos modelul apoi intrați pe site și solicitați orice alte exemple.

Am setat un calcul pentru un salariu de 1000 de lei în construcții și, iată, angajatorul plătește 1723 de lei iar angajatul primește 636 lei în mână, restul, ajunge la stat.

Un stat care ar trebui să îți apere sănătatea dar când te îmbolnăvești ești nevoit fie să cauți unități private fie leacuri băbești sau să crăpi.

Un stat care ar trebui să te protejeze de hoți și de corupți iar el este compus la cel mai înalt nivel taman din hoți și din corupți.

Un stat care să ofere educație fiilor tăi însă el face reformă la reformă la reformă infinită în sistem, fiindcă are sus acolo cele mai incompetente creaturi și asta tot pe banii tăi… școlile rămânând degradate și cu wc-uri în fundul curții.

Un stat care să-ți ofere siguranță națională dar el și-a distrus armata.

Un stat care determină oamenii să emigreze în masă.

Un stat care nu respectă propria lege fundamentală, Constituția, și nu ai cui să i te adresezi, fiindcă nu există instanțe superioare decât la Dumnezeu.

Așadar, din 1723 lei, dacă primesc doar 636 lei iar tu, dragă statule, iei pe seama mea aproape dublu decât mine, 1087 lei, și dacă pretinzi că este stat de drept și democrație, deci eu, demosul, conduc țara, cui și cum dai socoteală pentru acest jaf înfăptuit de tine asupra mea?


Site-ul se numește Calculator Venituri și vă invit să-l accesați.

Nu votul tău contează, ci doar ceea ce faci după ce votezi, atunci trebuie să ieșim în stradă în număr cât mai mare și să asediem instituțiile statului, cerând aleșilor  să servească țara …nu s-o mănânce de vie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.