Culori de păr care se poartă în 2019

De la șuvițele în tonuri de cupru, negru intens și până la nuanțele pastelate de roz, anul 2019 oferă o mulțime de trenduri interesante pentru colorarea părului.

Începutul de an este, de obicei, o perioadă în care ne dorim să facem tot felul de schimbări în viețile noastre. Iar 2019 se apropie și în mod sigur ți-ai făcut o mulțime de planuri pentru ceea ce vrei să obții în acest an. Dacă o schimbare de look se numără pe lista de dorințe, trebuie să știi ce culori sunt în trend.

Iată 7 culori de păr care se poartă în 2019:

Blond miere cu tonuri de cupru
Gândește-te la această nuanță ca la o combinație perfect echilibrată între blond auriu și cupru intens. Este un ton care oferă multă strălucire și în același timp îți permite să testezi nuanțele discrete de roșcat fără să faci o schimbare radicală.

Ciocolatiu cu nuanțe de cupru
După obsesia tuturor pentru nuanțe intense de roșcat în 2018, vei putea observa tonuri ceva mai ”liniștite” de cupru în 2019. Nuanța clasică de șaten ciocolatiu va fi reinventată folosind tonuri de cupru sau șuvițe colorate cu această nuanță. Rezultatul este un stil feminin, modern, ce oferă un plus de căldură chipului.

Blond deschis auriu
Dacă îți este cunoscută nuanța de blond deschis cu tonuri aurii pe care o au de obicei copiii mici, atunci vei recunoaște rapid această culoare de păr care este în trend în 2019. Este o culoare ce oferă căldură chipului și reușește să îndulcească trăsăturile, fiind o opțiune perfectă dacă vrei să tai câțiva ani de pe chipul tău. Roagă-ți stilistul să se axeze mai mult pe obținerea unui blond pal auriu, în locul unuia cu reflexii gri, care te poate îmbătrâni.

Roz pastelat
Deja de câțiva ani, nuanțele pastelate sunt dominante în ceea ce privește colorarea părului. Iar nuanțele ușor de purtat, precum cele de roz deschis, au putut fi observate și în cadrul prezentărilor de modă ale unor designeri de top, una dintre acestea fiind colecția de primăvară-vară 2019 propusă de Marc Jacobs. Modelele au purtat tonuri pastelate de albastru, lavandă, oranj, dar rozul pastelat a fost cel care a captat atenția tuturor.

Blond cenușiu
Nu este o culoare pentru oricine, fiind un look destul de îndrăzneț și riscant. Dar odată ce adopți o nuanță de blond cenușiu, în mod sigur nu îți vei mai dori altă culoare. Zona de culoare închisă se află de obicei la rădăcină, ceea ce face din acest stil opțiunea perfectă dacă ai multe fire de păr albe și vrei să alegi o culoare ușor de întreținut. Blondul cenușiu îți oferă un aspect misterios și elegant, fiind potrivit atât pentru părul scurt, cât și pentru părul lung.

Negru intens
Nu este vorba despre acel tip de negru gotic pe care îl poartă adesea adolescentele rebele. Această nuanță intensă de negru este definită în primul rând de strălucire. Cu cât părul este mai strălucitor, cu atât mai bine. Menținerea intensității culorii este esențială, de aceea ar trebui să investești în produse pentru păstrarea culorii, precum un șampon fără sulfați.

Castaniu cu șuvițe blonde
Nuanțele clasice de castaniu și șaten sunt reinventate în 2019, iar elementul definitoriu al acestui nou stil sunt șuvițele aurii care încadrează chipul. Supermodelul Miranda Kerr a adoptat deja acest look, oferind mai multă dimensiune părului său de culoare închisă cu ajutorul șuvițelor ce îi luminează chipul. Un mare avantaj este faptul că acest stil poate fi întreținut foarte ușor, mai ales dacă părul tău are deja o nuanță de șaten sau castaniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.