“Dorel lovește din nou”… în județul Dâmbovița

Modernizarea unui drum din Şotânga, județul Dâmbovița, i-a blocat pe mai mulți săteni în curți.

După ce muncitorii au asfaltat, oamenii s-au trezit că nivelul străzii era atât de sus încât le ajungea până la jumătatea porților.

Primăria a reușit să le rezolve unora problema și le-a făcut punți din beton. Ceilalți… mai au de așteptat.

Lucrările de asfaltare și modernizare au început în 2016 și ar trebui să se termine până la sfârșitul acestui an. Sătenii care au casele într-o zonă mai joasă a localității Şotânga spun că au avut numai belele în ultima vreme, din cauza muncitorilor de la drum.

În urmă cu două zile, o femeie de 73 de ani se plângea că rămăsese izolată în curte după ce muncitorii au betonat zona din fața porții ei, fără să îi mai lase posibilitatea să intre sau să iasă.

Floarea Manea, localnică: ”Nu puteam să mai ies din curte. Am chemat pe primar, a trimis pe vice. Și vicele a zis că am mutat noi gardul și d-aia nu avem noi loc.”

Între timp, muncitorii au revenit acolo și i-au făcut bătrânei trepte de acces spre curte.

Vecinul de vizavi nu a avut deocamdată noroc și încă îi așteaptă pe constructori să îi facă și lui o pantă, ca a poată intra cu mașina în curte.

Edilii spun, însă, că sătenii ar trebui să aștepte terminarea lucrărilor, pentru că în final vor fi cu toții mulțumiți.

Constantin Stroe, primarul localității Şotânga: ”Lucrarea e în curs, mai avem până la recepția finală. Problema e cu răbdarea, trebuie să avem răbdare, că nu se fac toate de azi pe mâine, pe lucrări importante. Toate la timpul lor…”

Oamenii se tem, însă, că vremea rea va duce la sistarea lucrărilor și astfel situația ar putea rămâne așa … până la primăvară. Foto:Pro Tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.