Ea 80 de ani, el 35 – o pasiune dezvăluită în detalii picante

Un toyboy egiptean de 35 de ani a dezvăluit despre partidele sale de sex „pasional” cu o femeie mai în vârstă decât el cu 45 de ani.

Mohamed Ahmed Irbriham, în vârstă de 35 de ani, și Iris Jones, 80 de ani, s-au întâlnit pe Facebook. Potrivit thesun.

Ea a dezvăluit că a fost „dureroasă” partida dintre ei pentru prima dată.

Iar Mohamed a insistat astăzi că relația de dragoste a cuplului a fost reală – argumentând: „Când ești bărbat și te îndrăgostești de o femeie, nu contează ce vârstă are sau cum arată”.

Vorbind cu presa, la domiciliul său din Giza, la sud de Cairo, a spus că ei așteptau să se întâlnească de mult timp.

El a spus: „Nu vreau să intru în detalii prea mari, pentru că nu vorbim despre așa ceva în Egipt. Dar era foarte pasional și părea special să aibă un suflet atât de minunat. Aspectul ei nu mă interesează, ci ceea ce este înăuntru. Are o minte grozavă și o inimă iubitoare.”

Dar Mohamed a refuzat să spună publicației dacă era deja căsătorit sau divorțat după ce s-a dezvăluit că ei doi speră deja să se căsătorească.

Somerset Iris a plecat spre Cairo pentru a se întâlni cu iubitul ei de jucărie… după întâlnirea pe social media – cuplul făcând sex la doar câteva ore de la întâlnire.

În interviul sincer, ea s-a deschis pentru prima dată, spunând: „El a fost destul de dur. Am folosit un tub întreg de KY Jelly. Chestia este că nu am putut merge a doua zi. Am simțit că am călărit un cal. Oricum, situația am depășit-o.”

Ea se pregătește acum să se întoarcă în Egipt pentru a merge la el, după ce a spus că o face să se „simtă din nou virgină” … ”Vreau să mă mărit cu omul pe care îl iubesc” Adaugă bătrâna fericită.

Fosta doamnă de curățenie a divorțat de fostul ei soț în urmă cu patru decenii, iar cuplul are doi copii Steve, 54 de ani, și Darren, 53 de ani.

Iris spune că fiul ei Darren a manifestat clar îngrijorarea că ”jucăușul amic” este cu ea doar pentru banii ei, dar Iris insistă că relația lor este… iubirea adevărată.

Ea a mai spus: „Dacă se va căsători cu mine pentru averea mea, va fi foarte dezamăgit, pentru că locuiesc într-o pensiune.”… „El mi-a spus că va semna un contract prenupțial, pentru că sunt eu ceea ce vrea vrea, nu casa mea. Am petrecut ani buni făcând pe alți oameni fericiți, acum vreau doar să mă mărit cu bărbatul pe care îl iubesc înainte de a muri.”

Iris locuiește într-un bungalow de 220.000 de lire sterline și beneficiază de o pensie de 200 de lire sterline pe săptămână și o indemnizație de invaliditate.

În ciuda legăturii fizice, călătoria romantică a fost lovită de un prim obstacol atunci când Iris a fost obligată să petreacă două nopți în spital după ce a căzut de pe câteva trepte de scară în capitala egipteană.

Ea este acum hotărâtă să-l aducă pe Mohamed să locuiască în Marea Britanie, dar lui i s-a refuzat viza de turist din lipsă de economii.

Iris insistă că se va muta ea în Egipt pentru a locui cu noul ei soț după nuntă, dacă lui i se va refuza reședința în Marea Britanie. Cuplul intenționează să se căsătorească imediat când Iris se va întoarce în Egipt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.