Emancipare: Prostituatele românce din Venezia oferă clienților posibilitatea de a le plăti și cu …cardul bancar!

Talentatele dansatoare de lap dance, ieșeau deseori din club pentru a se prostitua. Localizate pe tărâm venețian, ele își luau și terminalul „pos” pentru a oferi clienților posibilitatea de a plăti cu cardul de credit.

Detaliul a apărut în urma investigațiilor echipei mobile a Poliției din Veneția, care a descoperit un grup care a implicat aproximativ cincizeci de fete, toate din Europa de Est, în special din România, angajate în două cluburi de noapte, „Arabesque” în San Donà di Piave și „Game Over” din Quarto d’Altino, anchetate acum în urma blitz-ului autorităților. Potrivit Ansa.it

Matteo și Federico Vendramello, în vârstă de 40 și 44 de ani, din Jesolo, au ajuns preventiv la închisoare la cererea procurorului adjunct Federica Baccaglini și eliberat de magistratul de instrucție Davide Calabria, în timp ce o cetățeană româncă, Mihaela Hobila (35 de ani), rezidentă, a fost plasată la domiciliu, în Jesolo, de asemenea și Lorenzo Borga (70 de ani), din San Donà și Ugo Bozza (66 de ani), din Portogruaro, care s-a ocupat de organizarea logistică.

Femeile, tinere atrase în prostituție, au vărsat între 50 și 70% din veniturile lor managerilor cluburilor de noapte. Ce este lap dance? Urmăriți video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.