Fiica patronului de la Tel Drum numită de premierul Dăncilă consul în Italia!

Ioana Gheorghiaș numită consul general, șef al Consulatului General al României la Torino, în locul lui Tiberiu Mugurel Dinu. Ea este fiica lui Mugurel Gheorghiaș, zis ”Melcul”. El este prieten și coleg de trupă rock din studenție cu liderul PSD Liviu Dragnea. Mugurel Gheorgiaș este acționar la compania Tel Drum, aflat în procedură de insolvență, firmă implicată în dosarul privind presupuse fraude cu fonduri europene, constituit la DNA, în care este investigat și Liviu Dragnea.

Din funcția de consul general la Torino, Ioana Gheorghiaș ar urma să gestioneze procesul de votare din nordul Italiei la alegerile pentru președintele României din anul 2019, de exemplu. Potrivit unor surse diplomatice, Ioana Gheorghiaș a fost avansată anul trecut de la gradul diplomatic de secretar III la gradul de secretar II, la excepțional, de către ministrul Meleșcanu, la propunerea secretarului de stat George Ciamba. Ea era atunci consiliera lui Ciamba. Potrivit ziarului România Liberă, Ioana Gheorghiaș a intrat prin concurs în diplomație, în anul 2015, din comisia de concurs făcând parte și Ciamba.
Cel rechemat din postul de la Torino este tatăl actriței Alexandra Dinu, fosta soție a fostului fotbalist Adrian Mutu. CITEȘTE MAI MULT pe știreazilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.