Iliescu trage să moară… Spitalul Elias îl are de client – Să-i urăm de …bine!

Să-i dea Domnul viață lungă până ce o să se roage să …crape… Să ajungă să înțeleagă răul făcut neamului românesc…

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza problemelor cardiace mai vechi, iar medicii au decis să îl interneze pe fostul președinte, potrivit reprezentanților unității medicale.
Spitalul Elias a anunțat, printr-un comunicat de presă semnat de managerul Mugur Ardelean, că Ion Iliescu s-a prezentat astăzi la unitatea spitalicească pentru probleme cardiace mai vechi.
„Investigațiile efectuate în urgență au confirmat existența unei suferințe, motiv pentru care s-a decis internarea în vederea tratamentului de specialitate”, a anunțat spitalul.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a declarat pentru Agerpres că Ion Iliescu este „conştient și cooperant”.
„Problemele dânsului cardiace mai vechi suferă o nouă decompensare şi s-a hotărât rămânerea în spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament. Profesorul Bălănescu, şeful Cardiologiei, a stat de vorbă cu dânsul.
Au hotărât împreună că este mai prudent să rămână în spital. Este conştient, cooperant, acelaşi Ion Iliescu pe care îl ştie toată lumea”, a afirmat medicul.
Fostul președinte a ajuns și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină.
 
Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la Spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi. Una dintre operaţii a fost făcută la Paris, în 2007.

Nu mai este niciun trăitor născut în pământul românesc să fi făcut atâta rău românilor precum Iliescu, nici măcar cotropitorii sau …fanarioții… În plus, l-a făcut gratis, din sadism și din răutate pură… nu pentru bani, nu pentru faimă…

Moartea ar fi semn de iertare, îi doresc să trăiască până ce fiecare celulă a trupului său îi va aminti prin durere de răul provocat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.