Împotriva cui erau pregătiți cei de la extrema dreaptă italiană, cu acest arsenal?

Întrebare firească, dat fiind faptul că Italia nu se află în război cu niciun stat: Împotriva cui erau pregătiți cei de la extrema dreaptă italiană, cu acest arsenal?

Torino, Arsenal de război confiscat de la extremiștii de dreapta: trei arestări. Aveau, printre altele, și o rachetă aer-aer.

Perchezițiile celor de la anti-terorism a avut loc în mai multe orașe din nordul Italiei. Printre cei arestați a fost un fost candidat Forza Nuova

Se pune problema și asupra legalității existenței unor mișcări extremiste. Cine le aprobă legal înființarea și pe baza căror legi? Constituția Italiană permite existența mișcărilor extremiste în Italia? Dacă DA, înseamnă că Italia are o problemă, în numele libertății se dă avânt urii și …crimei.


Arme de război, inclusiv puști de asalt și chiar o rachetă, au fost confiscate de Poliție în mai multe orașe din nordul Italiei.

Blitz-ul anti-terorist a fost efectuat împotriva unui număr de subiecți care orbitează în jurul grupurilor de extremă dreapta și provine dintr-o investigație înfăptuită de către DIGOS din Torino vizând unii luptători italieni care au participat la războiul din Donbass, în Ucraina.

O rachetă pe deplin funcțională, în rândul armelor confiscate de către poliția contra-terorism, ca parte a anchetei împotriva unui grup de presupuși extremiști de dreapta cu ideologii scandaloase care, în trecut, au luptat în Donbass, Ucraina.


Racheta aer-aer este un model utilizat de forțele armate și este fabricat de francezi, asamblată în octombrie 1980. Racheta a fost confiscată într-un hangar de la Aeroportul Rivanazzano, Terme din Pavese, unde foarte mult material militar era depozitat (inclusiv două containere cu lansatoare de rachete) pe care specialiștii armatei va trebui acum să le inventarieze și să le examineze.


Trei arestări, ca parte a operațiunii al serviciului de combatere a terorismului Ucigos și DIGOS din Torino.

Printre cei arestați, Fabio del Bergiolo, de 50 de ani, un fost inspector de fraudă vamală care candidase pentru Senat în 2001, pentru Forza Nuova, în circumscripția Gallarate (Varese).

DIGOS din Milano, Varese, Pavia, Novara și Forlì au colaborat, de asemenea, la operațiunea coordonată de parchetul din Torino.

Elvețianul Alessandro Monti, de 42 de ani, și italianul Fabio Bernardi, de 51 de ani, au fost arestați într-un hotel de lângă aeroport. Cei doi, potrivit anchetatorilor DIGOS, sunt implicați în încercarea de a comercializa racheta. Potrivit tgcom24.

O interceptare arată că al treilea arestat, Fabio del Bergiolo, a propus vânzarea rachetei pentru suma de 470.000 de euro și, printre contactele pe care le-a făcut, a fost descoperit și un oficial al unui stat străin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.