În Codul Rutier din Franța vor fi introduse reguli de circulație pentru trotinetele electrice

Sunt mai rapide, circulă peste tot, dar sunt și periculoase. În Franța, succesul trotinetele electrice înseamnă, din păcate, și o creștere a numărului de accidente. Așa că autoritățile au hotărât să introducă în Codul Rutier reguli de circulație pentru acest mijloc de transport devenit atât de popular.

Trotinetele electrice se deplasează rapid, chiar și cu 25 km pe oră, în orice colț al marilor orașe, pe trotuar, printre mașini sau pe pistele de biciclete. De aici și pericolul la care se expun nu numai cei care preferă acest mijloc de transport modern și ecologic, dar și pietonii sau conducătorii auto.

Echipamentul de protecție nu trebuie neglijat, chiar dacă pare ușor de condus o trotinetă electrică.

Autoritățile sunt alarmate de creșterea numărului de accidente și spun că sunt gata să pună cât mai repede la punct legislația pentru acest mijloc de deplasare.

Între timp, trotineta electrică este preferată din ce în ce mai des de persoanele active, în special bărbați, cu vârste de aproximativ 25-27 ani. Rămâne doar o chestiune de timp extinderea acestui mijloc de transport la scară și mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.