Își botează fiul ”Adolf Hitler”: condamnat un cuplu neo-nazist

Verdictul: ”vinovat” de instigarea la ură și răspândirea ideilor rasiste inspirat de ”supremația albă” de factură americană.

Trei britanici militanți de extremă dreapta, inclusiv un cuplu care a dat fiul nou-născut numele „Adolf Hitler“, au fost condamnați pentru incitare și răspândirea ideilor neo-naziste, rasiste. Procesul s-a încheiat cu verdictul ”vinovat” emis de un juriu în fața Curții Coroanei din Birmingham, în regiunea engleză a regiunilor Midlands.

Cei doi părinți ai lui ”Adolf Hitler” sunt Adam Thomas Thomas, de 22 de ani, și  Claudia Patatas, cu 16 ani mai în vârstă decât el, în timp ce al treilea complice, Daniel Bogunovic, este de 27 de ani și este din Leicester. Toți cei trei au făcut parte din ”Acțiunea Națională”, abrevierea neonazistă a fost scoasă în afara legii în Marea Britanie în 2016 acuzată de „terorism”, dar mai târziu a renăscut cu alt nume.

În timpul procesului, s-au arătat imagini ale lui Adam Thomas, care îl arătau pe fiul lor deghizat ca exponent al Ku Klux Klan-ului. Pârâta a minimalizat această fotografie numindu-o doar „un joc”, în timp ce mărturisește în mod deschis că …este rasistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.