ITALIA – Își tortura fetița de 12 ani „vinovată” de nerespectarea preceptelor Islamului

Un cetățean egiptean, rezident în Pavia, a fost îndepărtat din casă în urma violențelor repetate împotriva fiicei sale, o fetiță de 12 ani, „vinovată” de nerespectarea preceptelor Islamului.

Ordinul de îndepărtare, pentru infracțiunea de rele tratamente, a fost adoptat după intervenția autorităților chemate de fetiță (care s-a adresa, de asemenea, și la Telefono Azzurro, un număr gratuit la care pot suna copiii când sunt abuzați sau tratați rău de către părinți sau tutori) după ce a fost bătută încă o dată de către tatăl său în fața ochilor mamei care nu a intervenit în apărarea ei.

Potrivit reconstrucției poliției, pe baza poveștii fetei, omul a atacat în mod repetat fiica încă de pe când avea vârsta de cinci ani. De cel puțin trei ori pe săptămână, el o bătea cu pumnii și uneori chiar cu o cataramă de la centură. Tatăl își dorea ca fiica lui să poarte vălul: după ce a aflat că fata a dat jos vălul la o petrecere cu colegii de școală, a bătut-o violent.


Amintim faptul că aceste precepte religioase au început să fie accentuate abia de câteva decenii. În anii 70-80, de exemplu,  țările preponderent islamice aveau zone restrânse în care era obligația vălului sau a altor obiceiuri… Amploarea fundamentalismului a fost încurajată de către puterilor obscure care doresc instrumentalizarea religiilor pentru a le distruge și pentru a se servi de acestea în planurile lor.

Nicio religie nu este greșită, ci doar folosirea ei ca instrument de ură între oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.