Iubire morbidă: otrăvește fântâna satului cu scopul de a-și ucide soția

Un bărbat din comuna Costuleni, județul Iași, este bănuit că a turnat otravă în fântâna satului, pentru a-și ucide soția.

Polițiștii au fost alertați de o vecină. Bărbatul de 54 de ani din comuna Costuleni este bănuit de polițiști că a pus otravă, în septembrie, într-o fântână pentru a-și otrăvi soția. Polițiștii au fost sesizați de o vecină a bărbatului, care l-a văzut turnând ceva în fântână.

Puțul a fost curățat, însă la sfârșitul săptămânii trecute oamenii au văzut că apa și-a schimbat din nou culoarea. „La data de 8 septembrie am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi aruncat o substanță necunoscută într-o fântână din comuna Costuleni. De asemenea, la data de 1 noiembrie am fost sesizați despre aruncarea unei substanțe necunoscute în aceeași fântână din comuna Costuleni. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de infectare a apei. În referire la prima sesizare, putem preciza faptul că un bărbat din comuna Costuleni este bănuit de comiterea faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Bîlea.

Oamenii din sat spun că bărbatul ar fi vrut să își omoare soția pentru că intenționa să-l părăsească, însă nu s-a gândit că fântâna din care lua apă femeia era folosită de mulți alți oameni.

Iulică Ciobanu, fosta soție a bărbatului bănuit că a aruncat otravă în fântână satului, a declarat că fântână este otrăvită.

„Eu bănuiesc că autor este fostul meu soț. A vrut să îmi facă rău. Eu nu știu ce a turnat, că nu am fost aici să văd, dar mirosea foarte urat. Eu de aici luam apă permanent și toți vecinii de pe aici. Am făcut plângere la Poliție și acum și prima oară și acum am cerut ordin de protecție, dar trebuie să îl duc la Judecătorie la Răducăneni. Mă amenință, mă face în toate felurile, vine pe aici”, a spus femeia.

La rândul sau, viceprimarul Sorin Petria a declarat că fântână a fost închisă.

În momentul când au sunat vecinii și ne-au anunțat că a fost otrăvită fântâna, imediat ne-am sesizat, am luat decizia să închidem fântâna, am luat probe, le-am dus la DSP. DSP-ul a zis că nu e de competență lor și trebuie duse la IML. A venit Poliția, au luat și ei proba și au dus la IML. Când au venit rezultatele la probe s-a intervenit cu mașină de pompieri, cu o pompă electrică, s-a curățat fântâna, după am pus pastile pentru clorizarea apei. Am decis să ținem fântâna închisă, să luăm probe și să vedem dacă e bună de băut, dar între timp ne-au sunat și ne-au spus că apa e portocalie din nou și am luat decizia să închidem fântâna de tot”, a spus Petria.

Prima plângere a fost în septembrie, iar cea de-a două luni, după ce la finele săptămânii trecute apa și-a schimbat culoarea.

La dată de 8 septembrie am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi aruncat o substanță necunoscută într-o fântână din comună Costuleni. De asemenea, la dată de 1 noiembrie am fost sesizați despre aruncarea unei substanțe necunoscute în aceeași fântână din comună Costuleni. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de infectare a apei. În referire la prima sesizare, putem preciza faptul că un bărbat din comună Costuleni este bănuit de comiterea faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Bilea.

Oamenii din sat spun că bărbatul ar fi vrut să își omoare soția pentru că l-a părăsit, însă nu s-a gândit că fântâna din care lua apă femeia era folosită de mulți alți oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.