Je Suis Arthur! – ursul ucis în România de un prinț străin

Mihai Șomănescu, publisher la R3media, a publicat ieri pe profilul său de Facebook o postare care a devenit imediat viral.

No suntem Arthur

Chiar dacă vânătoarea la urs este interzisă de 4 ani în România, unul dintre cei mai mari urși din Carpați a fost vânat luna trecută în pădurile din Covasna de un prinț din Liechtenstein.

Acesta ar fi plătit 7.000 de euro pentru a vâna legal un urs în țara noastră. Însă n-ar fi împușcat o ursoaică problemă, pentru care se primise aprobare de vânătoare, ci un urs trofeu numit „de aur” de vânători. Citiți știrea integral pe ProTv


Unii politicieni tac și își văd de afaceri, alți profită și își fac un soi de campanie folosind orice prilej. Între timp, nenorocirile din România își urmează cursul firesc. Ne mai descărcăm of-ul pe rețele și cam atât...

Ia să fi ieșit în stradă câteva sute de mii de patrioți care inundă Facebook cu sloganuri, să vedeți cum chiar ar începe să se rezolve câte ceva în țărișoara noastră.


Vâlva cu ursul ucis a ”acoperit” ieșirea premierului Câțu care a anunțat împărțirea românilor în două clase sociale distincte, cu drepturi diferite: vaccinații și nevaccinații… Despre asta românul tace și înghite, Câțu poate orice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.