La 63 de ani, moare în timpul unei partide de sex cu o femeie de 23 de ani

Se retrăsese în privat cu o tânără din Europa de Est, când ex-vedeta playboy s-a simțit brusc rău.

A murit la vârsta de 63 de ani Zanza, alias Maurizio Zanfanti, considerat «regele taurilor» din Riviera Romagna. În noaptea de marți spre miercuri, ex-playboy-ul a fost lovit de un atac de cord în timp ce avea o relație sexuală cu o femeie de 23 de ani din Europa de Est.

Femeia a dat alarma unui prieten comun, care apoi a cerut ajutor la ambulanță. Cu toate acestea, încercările de resuscitare s-au dovedit inutile.

Considerat o adevărată legendă printre latin lovers de pe coasta adriatică, în anii șaptezeci, Zanza a devenit faimos și peste Alpi: cuceririle sale amoroase au determinat chiar și ziarul german Bild să-i dedice un amplu articol.

După cum a relatat Rimini Today, Zanza lucra de ani de zile ca „buttadentro“ pentru un local foarte frecventat Blow Up, Zanfanti a fost în măsură să-și crească reputația de Heartbreaker, devenind un domn cu un farmec irezistibil.

Potrivit unora, de fapt, zeci de turiste au ales Riviera Romagna pentru a întâlni și a experimenta dragostea latină. Același Zanza a spus că a avut relații cu mii de fete străine care ajung, vara, potrivit lui, într-o medie de 150-170 cuceriri pe sezon.

„Cred că am făcut mai mult pentru promovarea turismului zonei Rimini decât sute de agentii“, a spus el în 2015, într-un interviu cu Il Resto del Carlino. O viață „exagerată“ , care a alimentat legende dintre cele mai incredibile, cum ar fi cea a unui localnic,  în care acesta plecase în Suedia să caute femeia de care se îndrăgostise, ajuns acolo, descoperă pe noptiera ei o fotografie a …playboy-ului italian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.